2777
2789
عنوان

کرونا و اقدام بارداری

1409 بازدید | 14 پست

دوستان من الان دوسه ماه دکتررفتن رو شروع کردم اینماه دکتر بعد بررسی وضعیتم گفت سالمین و داروهای تحریک تخمک گذاری داد.۵ فروردیت موعدمه .حالا فروردین پریود شدم دیگه اقدام و دکتر کنار بذارم؟اخه سه ساله اقدامم طبیعی باردار نمیشم .دوسداشتم پشت هم دکترامو میرفتم .ولی میترسم با وضع کرونا باردارم بشم بدنم ضعیفه لاغرم زود مریض میشم 😭😭 چ کنم؟

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️

با وضع کرونا باردار بشی تو‌خونه قرنطینه باشی هیچی نمیشه منم تو خود کرونا رفتم دکتر و ۲۸ باید برم ازمایش بارداری بدم یکم نگران هستم اما ۳ساله اقدامم نمیتونم بیخیالش بشم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه شوهرت عجله نداره بذار یه کم کرونا بگذره آخه بعدش همش مجبوری آزمایش و سونو همش بری بیرون که خطرناکه، الان شوهر من نمیذاره سونو برم از یه طرف کار درست میکنه از یه طرف من نگران بچمم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
با وضع کرونا باردار بشی تو‌خونه قرنطینه باشی هیچی نمیشه منم تو خود کرونا رفتم دکتر و ۲۸ باید برم ازم ...

انشالله ک بارداری .نه عزیز منظورم اینه که خب تو بارداری هرکی یجور حال بدی داره .کارش ب درمونگاه بکشه کرونا رو گرفته که😭😭

من که باردارم خیلی نگرانم و بارداریم داره با استرس میگذره به نظرم اگه امکانش هست دست نگه دار

چند هفته ای عزیزم؟ الان دیگه بسپر دست خدا استرس بدرد نمیخوره

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
انشالله ک بارداری .نه عزیز منظورم اینه که خب تو بارداری هرکی یجور حال بدی داره .کارش ب درمونگاه بکشه ...

عزیزم من نمیتونم بهت بگم چیکار کنی اما خودم نتونستم اقدام نکنم چون۳ ساله انتظار میکشم اگه یک درصد احتمال بارداری باشه تو این ماه ها اصلا نمیخوام از دستش بدم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
عزیزم من نمیتونم بهت بگم چیکار کنی اما خودم نتونستم اقدام نکنم چون۳ ساله انتظار میکشم اگه یک درصد اح ...

اره والا این دیگ چی بوددد وسط گرفتاری های ما😭😭😢😢

اره والا این دیگ چی بوددد وسط گرفتاری های ما😭😭😢😢

درست میشه عزیزم قرار نیست اگه باردار هم بشیم تا اخرش باهامون باشه هرچی‌ خدا بخواد همون میشه استرس تو شرایط منو تو برامون سم هستش اروم باش و همه چیو بسپار به خدا