2777
2789
عنوان

خونه خودتون یا طبقه بالای مادرشوهر

742 بازدید | 45 پست

خونه داره ولی خیلی از خونه خودمون و مامانش دوره، ولی خونه پدریش به خونه مامانم نزدیکه، طبقه بالا هم خالیه، گفته هر جایی تو بخوای میریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبقه ی بالاش نرو فقط

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بستگی ب اخلاقیات خانواده شوهر داره، اگه خوبن و فوزول نیستن برو پیششون چ عیبی داره

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
آخه خیلی دوره، در حالیکه خونه خودشون نزدیکه

هر روز مبخوای خونه ی مادرت یا مادرشوهرت باشی مگه!

عقل سلیم میگه نرو بالا

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
بستگی ب اخلاقیات خانواده شوهر داره، اگه خوبن و فوزول نیستن برو پیششون چ عیبی داره

خانوادش خوبن ولی خودش خیلی زود عصبی میشه به شدت، میترسم خونه خودش اینطور باشه ولی اینجا یه کم ملاحظه میکنه