2777
2789
عنوان

خونه خودتون یا طبقه بالای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوری و دوستی هر چقدر هم که خوب باشن نمیشه کنار هم زندگی کردن دخالت کردن میاره 

بعدش هم دعوا نمک زندگیه یه روز هایی ممکنه با همسرت دعوا کنی و همش استرس داشته باشی صدات نفهمن و ....

من با مادرشوهر زندگی کردم....هر چقدرم خوب باشن اختلاف زیادی پیش میاد. دور باشی بهتره

دقیقا به ندرت کسی راضی بوده از تو یه ساختمون بودن با مادرشوهرش دعوا کنی صدات پایینه

شوهرت هی مجبور میکنه هر روز سر بزنی...

یهو میاد خونت معذب میشی...

و موارد بیشمار دیگر

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
خانوادش خوبن ولی خودش خیلی زود عصبی میشه به شدت، میترسم خونه خودش اینطور باشه ولی اینجا یه کم ملاحظه ...

پس نرو پیش مادر ‌شوهرت. اخلاق ‌شوهرت باعث میشه بین تو و مادر  ‌شوهرت اختلاف بیوفته

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
خانوادش خوبن ولی خودش خیلی زود عصبی میشه به شدت، میترسم خونه خودش اینطور باشه ولی اینجا یه کم ملاحظه ...

نه اصلا تازه وقتی پیش خانوادش باشه پرو تر هم میشه تو تنها گیر می افتی مجبور میشی کوتاه بیای تا اختلاف ها بخوابه

عزیزم از قدیم گفتن دوری و دوستی.خونه مادر شوهر به مادرت هرچقدم نزدیک باشه بازم با خیال راحت نمیتونی پاشی بری چه فضول باشن چه نباشن یجورایی باید رفتامداتو تا یه مدت توضیح بدی.اما از خونه خودت راحت پاشو برو خونه مادرت.اما اگه شوهرت ناراحت میشه که چرا با مادرم زندگی نکردی برو یه مدت زندگی کن انشالله خونه دوره رو میفروشین میاین نزدیکتر میگیرین

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آخه خیلی دوره، در حالیکه خونه خودشون نزدیکه

بزار دوری و دوستی باشه حرمت‌ها بمونه روتون باز میشه بهم . اولیش آینه مدام توقع داره بری پایین . کاراشو انجام بدی مهمون داشته باشند باید بری و دخالت دخالت دخالت . دیدم که میگمااا

خدایا به دلمون آرامش بده😊