2777
2789
عنوان

خونه خودتون یا طبقه بالای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 45 پست

من العان اومدم ی شهر دیگه از دستشون .اگه بری خونه مادر شوهرت زندگی کنی بزرگترین اشتباه قرن کردی.با این حرفاهم خودتو راضی نکن که نزدیک اونجا دوره.شوهرم عصبیه شاید خونه مادرشوهرم ملاحظه کنه.فقط برو دور ازشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بستگی به خانوادش دارن من طبقه بالای مادرشوهرم هستم خیلیم راضیم هیچ مشکلی هم نداریم باهم مادرشوهرمم خدایی خیلی هوامو داره و نمیزاره کسی تو زندگیمون دخالت کنه

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
بزار دوری و دوستی باشه حرمت‌ها بمونه روتون باز میشه بهم . اولیش آینه مدام توقع داره بری پایین . کارا ...

والا ماهم طبقه بالا هستیم هیچکدوم اینارو نداریم 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خانوادش خوبن ولی خودش خیلی زود عصبی میشه به شدت، میترسم خونه خودش اینطور باشه ولی اینجا یه کم ملاحظه ...

برو دور 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
هر چی خانواده همسرت خوب باشن توی یک ساختمون زندگی نکن روهاتون به هم باز میشه حتی شده خونه رو به رو ...

منکه همسرم خونه داشت دو کوچه پایینتر از مامانش اینا عروسی کردم رفتم مستاجری کوچه مامانم اینا اونو دادیم اجاره تازه تک پسرم هست 

صد در صد دور از خانه مادر شوهر . اگه بری تو یه ساختمون  با مادر شوهر دردسر میشه واست بعدها پشیمون میشی   . بالاخره تفاوت سلیقه هست زن وشوهر دعوا میکنن حالا فکر کن با اون حالت بره پایین پیش مامانش . ولی دور باشی همون میشینه خونه خودش نه اینکه هرچی شه بره پایین

خانوادش خوبن ولی خودش خیلی زود عصبی میشه به شدت، میترسم خونه خودش اینطور باشه ولی اینجا یه کم ملاحظه ...

حالا خوبه می شناسیش و اخلاق بدش می دونی میخوای باهاش ازدواج کنی

حتما مشاوره برو

بستگی به شخصیت خودت و اوند داره عزیزم

اگه اهل دخالت نباشن و از طرفی خودت هم آدم سازگاری باشی و زودرنج نباشی و ازین ناراحت نشی که تو خونه داری و مهمونداری و ازهمه مهمتر تربیت بچه ت یه مداخله هایی کنن، اشکالی نداره که باهم زندگی کنین

ولی اینو بدون، الان شوهرت بهت میگه که انتخاب با خودته ولی وقتی بری اونجا زندگز کنی و بعد چند سال بخوای ازونجا بری دیگه نمیشه، دیگه نه خودت راحت میتونی بگی‌ که بریم ازینجا نه شوهرت قبول میکنه

اگا بگی میگن چرا؟ مگه از ما بدی دیدی؟ و شوهرتم که زندگی در کنار خونوادشو به این راحتی دیگه ول نمیکنه

در ثانی اصلا نزدیک بودن در این حد حتی به خونواده خودت هم خوب نیس.

من از وقتی بچه دار شدم رفت و آمدم رو کمتر کردم، حتی با مامان خودم. چون معمولا اونا روشهای تربیتیشون مورد قبول ما نیس، و تو مجبوری همش حرص بخوری از کارهایی که میکنن