2777
2789

من این ماه کلومفین خوردم وآمپول اچ سی جی زدم الان تخمدان راستم دردمیکنه ومیکشه توی لگنم ویکم رون راستم. طبق سیکلم بایددیروزپری میشدم. الان ی ذره خییییلی کم لک قهوه ای دیدم. یعنی بخاطرچیه اینا؟ 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه همیشه مرتب بودی امکانش زیاده که انشاا.. بارداری.چرا بی بی نمیزنی

گفتم ی روزبیشترنگذشته ازش یه موقع نشون نمیده بی بی

گفتم ی روزبیشترنگذشته ازش یه موقع نشون نمیده بی بی

اره ممکنه تا یه یه هفته هم نشون نده ولی احتمال زیاد نشون بده چطور تونستی صبر کنی منم قرص خورده بودم واس همین دوروز مونده به موعد بی بی زدم

اره ممکنه تا یه یه هفته هم نشون نده ولی احتمال زیاد نشون بده چطور تونستی صبر کنی منم قرص خورده بودم ...

خب مثبت شد؟ 

اره ممکنه تا یه یه هفته هم نشون نده ولی احتمال زیاد نشون بده چطور تونستی صبر کنی منم قرص خورده بودم ...

اخه من سابقه 18روزعقب افتادن روهم دارم

من امروز موعد پریودم بوده، مرتب هم هست همیشع. امروز اگه بی بی چک بزنم مشخص میشه؟یا صبر کنم؟

نه ی دوروزصبرکن بعداگ نشدی بی بی بزن اگ منفی بودبازم صبرکن اگ پریدنشدی دوباره بی بی بزن

من اصن لک ندیدم ترشحات تخمک گذاری هم نداشتم...فقط اقدام کردم گرفت...ب این چیزا توجه نکن

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
من اصن لک ندیدم ترشحات تخمک گذاری هم نداشتم...فقط اقدام کردم گرفت...ب این چیزا توجه نکن

برام دعاکن باردارباشم. خیلی وقته منتظرم

برام دعاکن باردارباشم. خیلی وقته منتظرم

حتما عزیزم...الهی ک باشی ..من خودمم با یختی و انتظار باردار شدم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

سلام دوستان منم این ماه کلومیفن خوردم ولی دکتر امپول نداد امروز29سیکلم نزدیکای صبح واژنم بدجور دیر کشید طوری ک از خواب بیدار شدم. سیکلامم چون سه دوره دوفاستون مصرف کردم اول25دوم35سوم25نمیدونم این ماه باید بمونم سیکلم 35بشه یانه ب نظرتون باردارم. هیچ علائمی هم ندارم ترشحات تخمک گذاری ک اصلا نداشتم ولی از23سیکل یکم ترشحات دارم هر روز

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم