2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست
من هنوزم یادم نمیره هنوزم نگا میکنم عکساشو چند سال گذشته اما من نگاش میکنم حالم بده فراموشش نکرد ...

خدا رو بالای سرت ببین .

خدا بهت یه همسر خوب داده.

بعدم شما فداکاری کردی برادرت رو نجات دادی .باید خداتو شکر کنی.

با یه اراده کوچولو دیگه نرو پیج اینستای پسره .

اصلا کاری نداره.

اصلا اینستا رو پاک کن .

واین رو هم بدون که از دل برود هر آنکه از دیده رود.

کسی رو که نبینی دیگه بهش علاقه هم نداری

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
عزیزم ربطی به حقوق خوندن نداره..متاسفانه بعضی مناطق هنوز این رسم هست.

وااا مگه بده .به جای اینکه کسی رو اعدام کنن دخترشون رو میگیرن .

از اعدام که بهتره که.

تازه خوشبخت هم شدن.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یه سوال خواهشا جواب بده 

سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده 

یعنی شوهر فعلیت تو رو دوست داشته جوونمردی کرده باهات ازدواج کرده ؟

اخه این رسم خون بس اگه طرف دخترو دوس نداشته باشه 

برای خود پسر هم که عذابه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خانوم اول بتید اون از تمام جاهای که هست حذف کنی اینستا .... بعد به مرور زمان فراموشی میاد وقتی میری اینستا دنبال عکس یعنی خودت دوست نداری فراموش کنی

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
راس میگی خیلی کلنجار میرم با خودم 

اگه کلنجار میری و واقعا میخوای فراموش کنی ... روانشناس ها میگن باید ترک کنی: سه تا قدم داره 1.نبینیش... 2.سراغشو نگیری..(از کسی خبرشو نگیری و عکسی چیزی ازش نگه نداری).. 3.بهش فک نکنی...

حقیقت تلخه  اخه این چرت پرتا چیه مگ قحطی دختره ک خاهر قاتل بگیرن

این رسوم در خیلی از جاهای ایران همچنان رعایت میشه در ضمن این ازدواج به خاطر رفت و آمدهای بعدی باعث از بین رفتن دشمنیها و کینه میشه

میتونی تو گوگل درباره ی خون بس سرچ کنی

واااا بعضیاتون یه طوری حرف میزنین که انگار اصلا واژه خون بس نشنیدین خیلی این کلمه واسه ما کردها آشنا ...

نه عزیزم ماها تو فیلم دیدیم یا تو کتاب ها خوندیم... من فک میکردم این رسم یه50-60 سال پیش تموم شده و الان دیگه نیس... تا اینکه تاپیک رو دیدم..

فکر می کنم فکر کردن به اون پسر یه جور وسواس فکریه با توجه به اینکه مادر شما هم افسردگی داشته احتمال داره تو هم درگیر اینجور مسایل فکری باشی بهتره به روان شناس مراجعه کنی ان شالله افکار مزاحمت هم از بین میره

شوهر من مشکلی نداره اخلاقشم خوبه ادم آرومیه وضع مالیمونم خوبه محبت هم میکنه

عزیزم توروخدااا ناشکری نکننن،۹۰% خانمای اینجا دغدغه ی خمچین زندگی ای رو دارن،ببخشیدا ولی انگار خوشی زده زیرِ دلت... هرچیییییی که تورو یاد اون پسره ی بی ارزش میندازه رو پاک کن و خودتو و زندگیتو نجات بده

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
اینو دیگه از کجات در اوردی منم کوردم اما اگه دختر فرار کنه خانوادش پیداش کنن خودنشو می ریزن

من هر چهار تا خواهرم فراری رفتن خون هیچیکیم نریخت

حالا رسم رسوم شما اینه تو نمیتونی همه رو شامل کنی

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``