2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست
وای تو شهر ما باشه میشه خون و خون ریزی و بی آبرویی تمام هست

خوب اینجا میشه مایه افتخار واسه دختر و خانواده اش، اینجا پسری که خیلی شیره میتونه همچین کاری انجام بده و باید خیلی زود پیش یه عاقد عقد بشن و الا دست خانواده دختر بهش برسه دودش میکنن بره هوا ولی بعد عقد کاریش ندارن و یسری از عاقدها کارشون اینه و هرلحظه باید در دسترس باشن که زود عقد انجام بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم.حقوق خوندم.چطور رفتی عروس قاتل پسرشون شدی.بعدم خون بست معنا نداره.داداشت باید به خاطر قتل غی ...

حقوق خوندین واقعا؟

اینکه میشه قتل عمد چون هول داده 

خیلیا اینطوری حکم اعدام گرفتن

و خدا هست ....
واثعا اون منو یادش نیس من نمیددنم چرا نمیفهمم اینارو

اگر میخوای وقتی این موضوعو درک کنس ک زندگیت با شوهرت بهم بخوره ب این فکر غلطت ادامه بده

چرا وقتی میتونی از الان زندگیتو جمع و جور کنی میخوای وایسی خداب شه بعد کاسه چکنم چکنم دست بگیری

اعتماد شوهرتو خدشه دار نکن

و خدا هست ....
خوب اینجا میشه مایه افتخار واسه دختر و خانواده اش، اینجا پسری که خیلی شیره میتونه همچین کاری انجام ب ...

مگه اجازه پدر دختر شرط ضمن عقد نیس؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
متاسفانه پسره فوت کرد ما پول دیه شم نداشتیم در ازای خون بست من با پسر اون خونواده اردواج کردم همون ...

خدا رو شکر کن عروس خانواده سرشناسی شدی ناشکری نکن.

💙از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی💙
محض اطلاع بعضی ها توی بعضی شهرهای ما دختر و پسری که خیلی عاشق هم باشن، شب پسره دختر رو میدزده و فرار ...

اینو دیگه از کجات در اوردی منم کوردم اما اگه دختر فرار کنه خانوادش پیداش کنن خودنشو می ریزن

من هنوزم یادم نمیره هنوزم نگا میکنم عکساشو چند سال گذشته اما من نگاش میکنم حالم بده فراموشش نکرد ...

هر وقت وسوسه شدی بهش فکر کنی دستت رو بذار رو شکمت این شعر رو بخون

برا ما مجردها هم دعا کن. 

💙از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی💙