2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست
اخه من یادم نمیره هرچی فک میکنم یادم نمیره هرچی تلاش میکنم فایده نداره

سه مرتبه سوره کوثز ب نیت فراموش کردنش بخون و فوت کن ب ماست و بخورش. یادت میره...،ب یکی همینجاگفتم جواب گرف ازین

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا شیت بوم

قزای تو، خوا نکات اصلا له دوران حاملگی زن حساس اویت، هورمون زنانه ای اچیت بان، شایدیش عادی، ولی دوای زایمان وجود منال شیرینکت باعث اویت زندگیت جوریکتر بیت و بیت خانمک پخته تر و دلت اهون اویت، بجز منالکت هیچ چتک تر ناوینیت عزیزکم، فقط هوش خوت بیت ایسه و خوت تقویت بکه

اخه من یادم نمیره فراموشش نکردم

بهش نرسیدی ازش یه اسطوره ساختی که چی بشه؟ فکرکردی اصلا اگر باهاش ازدواج میکردی آرامش داشتی هرررروز میزد تو سرت که من دوستت نداشتم تو اومدی دنبالم تازه عشقشو بیرون ازخونه پیدا میکرد و تورو با بچه مینداخت گوشه خونه. اینو دوست داشتنی واقعا؟؟ شیطون رو لعنت کن لاوین جان. چشماتو باز کن نذار تمام وجودتو وسوسه شیطان بگیره.اون ارزششو نداره اصلللا

کوردستان هنوز خیلی رسمهای خودمون داریم که هیچ کس، منظورم قانون نمیتونن دخالت کنن، مثلا یکی رو میکشن ...

قطعا لاوین دارای کمالات بسیاری بوده که پذیرفته شده.

احتمالا از همه جهات سر تر از همسرش بوده. 

ولی چرا حالا که قرار بوده بگذرند، اول میل عروس را در نظر نگرفتن.

سخته اینجوری خیلی.

حالا خدا را شکر که همسر لاوین آدم خوبیه

اسی ی زر اضاافی زده نصف شب ملت اسکول کنه

!! خواهرم ادبت

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
لاوین گیان، ویلی کا ایسه له ام موقعیت خوت، اگر مال شوکت، یا شوکت چتک شک بون پیت، ایتر زندگیت تال اوی ...

بو کی قسه اکی😂😂

اگر کورد کرمانشاه بیت اشه مترجمه بکری قسکانت معنی کاتو بوی

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

من کسی بهم ایتطوری توهین کنه متتفر میشم ازش.سرکارت گذاشته.توهینم کرده دیگه از چیش خوشت میاد.شاید ب خاطر اینکه حس میکنی نقش قربانی رو بازی کردی و ازدواجت اجباری بوده احساس خلا داری ولی یه حس کاذبه .مطمئن باش.چون جوری که داری میگی هرگز با اون اقا ازدواج نمیکردی

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
قطعا لاوین دارای کمالات بسیاری بوده که پذیرفته شده. احتمالا از همه جهات سر تر از همسرش بوده.  ...

خانواده لاوین با دخترشون مطرح کردن اگر که لاوین خودش نخواسته باشه اصلا کسی نمیتونه حتی یک درصد هم بزور اون شوهر بده، اصلا در نظر ما عقد بدون رضایت کامل دختر باطل و حرام، لاوین سبک سنگین کرده و خودش قبول کرده و شوهرش پسندیده، خودش هم که میگه شوهرش الانم باهاش خوب