2777
2789
سرشار از لذتتتتت؟؟؟ چ لذتی آخه من دوتاشورفتم سزارین هیچ لذتی نداره هیچ بلکه آدم توش فقط میمیره و ه ...

یعنی حالا مادری که زور میزنه و یه کله بچه از اون قسمتش رد میشه الان خیلی قهرمانه و نقش داشته؟! جل الخالق! ارزش مادری به محبت و مراقبت از بچه است نه روش زایمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم  شما برو پیش متخصص زنان تا جایی که بتونه برات بدمیگه برااین که خودش زایمان سزارین بگیر ...

عزیزم من کاری به ایران ندارم. من اصلا ایران زایمان نکردم. هم طبیعی و هم سزارین هر کدوم ریسک های خودشو داره. اما اصلا اینجور نیست که الزاما طبیعی بهتر باشه

برای خودتون بی هوشی خیلی بهتره اما برای رسیدگی به بچه بی حسی  الان چون مواد بی هوشی خیلی درست گ ...

اصلا و ابدا ابنجور نیست. شما حتی در حد یه بهیار هم اطلاعات پزشکی ندارید. لطفا اطلاعات غلط ندید

والا من که ندیدم هرسزارینی عوارض داشته باشه.مونده به دکترت وکاربلد بودنش که چطور عملت کنه..من توبیمارستان رفته بودم عیادت.مریضهای دکتر تقوی بااین که سزا شده بودن میگفتن .میخندیدن دردنداشتن ازشون پرسیدم..ولی مریضای دیگه درد داشتن ..تاجایی که یادمه مامان بزرگم ۶تا سزارین کرده..تازه خاله هام سزارین کردن..خودمامانم سزلرین کرده.ولی هیچ وقت ندیدم ناله کنن بگن عوارض سزارینه.هرکی مونده به کشش

❤❤.یاشاسین آذربایجان.یاشاسین ترک ملتی❤❤
برای خودتون بی هوشی خیلی بهتره اما برای رسیدگی به بچه بی حسی  الان چون مواد بی هوشی خیلی درست گ ...

بی حسی بهتره چون بعد عمل اثربی حسی هست دردت کم تره..ولی تو بیهوشی  دیگه به هوش بیای درد داری شدید

تو شهر ما ک سزارین اصن نمیکنن. من مجبورم برم شیراز اونجاهم بیمارستان خصوصی نزدیک 10ملیون میشه

چرا اینقدگرون ؟ تبریز با اتاق خصوصی تقریبا ۵تومن درمیاد

شما طبیعی همون موثع درد میکشی اماسزارین رو بعدها متوجه عوارض میشین  تواین دوران که دوروام نیست ...

من تو اون فیلمی که دیدم که خانومه زور میزد داد میکشیدداشتن پایین واژنش و با قیچی و تیغ میبریدن یعنی اونجاشو بدون بی حسی بریدن و زنه داشت میفهمید؟😳😳😳

نمیخام بترسونمتون اما کیسی داشتیم که بعد از پونزده سال که زاسزارینش میگذشت بخیه هاش از داخل شکم باز ...

یا دکترش بد بودوبد عملش کرده یامریض به خودش نرسیده....اون دفعه تلوزیون نشون میداد دکتره قیجی و یادش رفته بود ورداره ازشکمش....بعدازسال هافهمیده بودن ودرش اوردن

نمیخام بترسونمتون اما کیسی داشتیم که بعد از پونزده سال که زاسزارینش میگذشت بخیه هاش از داخل شکم باز ...

براي تبليغ طبيعي لازم نيس هر چرندي رو نشر بدين

اون كيستون هم خودش يا مراقبت نكرده يا دكتر و بيمارستانش ناكارامد بوده

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖