eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 عنوان تروخدا همگی بیاید کمککککک 247 بازدید | 57 پست الان ۲ شبه حس میکنم که ی جن داره نگاهم میکنه دارم دیونه میشم شبا میترسمممممممالان ی جوری شدم چجوری بگم اخه انگار ی روح اومد داخلم هنوزم سرگیجه دارم ۵ دیقست میترسمممممچیکار کنم حالم بده خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید 1398/12/21 | 21:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انشرلی21 عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 3281 هرشب ایه الکرسی بخون #حَسْبُنَااللهوَنِعْمَالْوَکیٖلْ...خُڋاݕَڔٰاےِݦَݧْڬٰاڣٖیښٺ❤
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 هرشب ایه الکرسی بخون موثره؟؟؟ خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3916 موثره؟؟؟ میگن جنا از سوره بقره میترسن تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم
shr1396 عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5154 ایت الکرسی با چهارقل بخون جنو ازت دور میکنه خیلی موثره دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 میگن جنا از سوره بقره میترسن واقعااا؟؟؟ینی میرن؟ خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
انشرلی21 عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 3281 موثره؟؟؟ بشدت.من حتی ازکوچع خلوت ردمیشم میخونم .خوندی ی صلوات بعدش بدع ومتوسل شو ب فاطمه زهرا #حَسْبُنَااللهوَنِعْمَالْوَکیٖلْ...خُڋاݕَڔٰاےِݦَݧْڬٰاڣٖیښٺ❤
مهناز۱۳۹۷ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 916 یه جا خوندم بترسی بیشتر میاد خودت را به آن راه بزن بی توجهی کن گورش را گم میکنه
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 ایت الکرسی با چهارقل بخون جنو ازت دور میکنه خیلی موثره 💋💋ممنونم واقعا خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 یه جا خوندم بترسی بیشتر میاد خودت را به آن راه بزن بی توجهی کن گورش را گم میکنه نمیتونم بخداااا خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 بشدت.من حتی ازکوچع خلوت ردمیشم میخونم .خوندی ی صلوات بعدش بدع ومتوسل شو ب فاطمه زهرا فداتشم😍💋 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
shr1396 عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5154 💋💋ممنونم واقعا خواهش عزیزم قرانم بخون ارومت میکنه دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍