eliiii_th مدیر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 عنوان تروخدا همگی بیاید کمککککک | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 57 پست الان ۲ شبه حس میکنم که ی جن داره نگاهم میکنه دارم دیونه میشم شبا میترسمممممممالان ی جوری شدم چجوری بگم اخه انگار ی روح اومد داخلم هنوزم سرگیجه دارم ۵ دیقست میترسمممممچیکار کنم حالم بده خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید 1398/12/21 | 21:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3916 یه جا خوندم بترسی بیشتر میاد خودت را به آن راه بزن بی توجهی کن گورش را گم میکنه من سالهاست که دارم خودمو به اون راه میزنم و نمیترسم تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 خواهش عزیزم قرانم بخون ارومت میکنه نه نمیکنه درباره جن هیچی ارومم نمیکنه خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 من سالهاست که دارم خودمو به اون راه میزنم و نمیترسم خوش بحالت خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 من سالهاست که دارم خودمو به اون راه میزنم و نمیترسم تو هم چیزی حس میکنی مگ؟؟؟ خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 بیخیال نمیشه😢 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3916 خوش بحالت یکی از بچه های اینجا که از این چیزا سر در میاورد یه سری راهکار بهم دادولی انجامش ندادم هنوزبا وجود اینکه به شدت میخوام دست از سرم ور داره ولی یه چیزی مانعم میشه که اون کارارو انجام بدم تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3916 تو هم چیزی حس میکنی مگ؟؟؟ اره یه جورایی مطمئنم تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم
مهناز۱۳۹۷ عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 916 من سالهاست که دارم خودمو به اون راه میزنم و نمیترسم منم همینطور خونمون قدیمی زیاد داریم جن جور و واجور خخخخخخخ
shr1396 عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5154 نه نمیکنه درباره جن هیچی ارومم نمیکنه عزیزم منم یه مدت بودم از ترس خوابم نمیبرد خوابم زیاد میدیدم ولی قران ارومم میکنه هر روزم تو خونت چهار قل ایت الکرسی بلند بخون میگن فراریشون میده دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 یکی از بچه های اینجا که از این چیزا سر در میاورد یه سری راهکار بهم داد ولی انجامش ندادم هنوز با وج ... میشه به منم بگی؟؟؟لطفاا خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 منم همینطور خونمون قدیمی زیاد داریم جن جور و واجور خخخخخخخ خونه ما خیلییی ترسناکه خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3916 منم همینطور خونمون قدیمی زیاد داریم جن جور و واجور خخخخخخخ متاسفانه انقدر روند زندگیو مختل میکنه که من نمیتونم مثل شما بخندم تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 اره یه جورایی مطمئنم چ جور کنار میایی؟؟؟ خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 عزیزم منم یه مدت بودم از ترس خوابم نمیبرد خوابم زیاد میدیدم ولی قران ارومم میکنه هر روزم تو خونت چها ... مرسی عزیزمم😍😍😍😍😗😘 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3916 میشه به منم بگی؟؟؟لطفاا اینو بهم گفت تو انجامش بدهمنم خیلی دلم میخواد ولی خوب....بالاخره انجامش میدم💪 تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم