2777
2789
عنوان

بی بی چک های من با هاله.+عکس

816 بازدید | 53 پست

سلام . خانوما من دوماه پریود نشدم . کلا پریودام اینطوره . تو اقدامم هستم . این هفته 3 تا بی بی زدم 3 تا با هاله . میخوام بدونم یعنی باردارم ِِِِِکسی اینطور بوده و باردار بوده؟  و این ک از اولین بی بی تا سومی ک دیروز بوده 1 روز در میون بی بی زده . 

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

برو سونوگرافی بذه حتما

خدایی نکرده کیستی چیزی نباشه 

چون سه ماه پریود نشده باشی و باردار باشی بیبی چک پر رنگه پر رنگ نشون میده

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو  خاک بر سرم😑 مگه از الان خالت تهوع داره؟فقط حسشو دارما نکه واقعا بهم بخوره

نمیدونم حالا من دقیقا مثل شما بودم اما سینم درد میکرد الانم پنج ماهمه بچه نمیخوای؟ 

نمیدونم حالا من دقیقا مثل شما بودم اما سینم درد میکرد الانم پنج ماهمه بچه نمیخوای؟ 

عزیزم میشه برا منم دعا کنی این ماه باردار باشم چند ماهه دارم اقدام میکنم و سنمم یکمی بالاست

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗