2777
2789
عنوان

بی بی چک های من با هاله.+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هاله ندیدم از من 10 روز عقب افتاد تازه پریامم نامنظمه 2تا خط پررنگ افتاد

علایم هم داشتی؟ پری هات واس چی نامنظمه؟ من پلی کیستیکم. منم ۱۰ ۱۵ روزه عقب افتادم هنوز بی بی نزدم تا این حد ناامیدم

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
سومی یه کوچولو داره به زور دیده میشه..بعد چند دقه افتاده

زود افتاد... رو هر سه هاله هست . ولی اونا کمرنگ تر

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰
مرسی عزیز دلم یکم اولش شوک بودم تو این اوضاع ولی الان خداروشکر میکنم هرچی صلاحه خودشه

مبارکه عزیزم چ علائمی داشتی قبل موعد

خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
مبارکه عزیزم چ علائمی داشتی قبل موعد

گلم‌من از یه هفته زیر دلم‌پریودی درد میکرد و میگرفت تکرر ادرار داشتم سر درد دوروز به موعدم سینه هام درد گرفت و سنگین شد نفخ شدید که هنوز هم هست 

گلم‌من از یه هفته زیر دلم‌پریودی درد میکرد و میگرفت تکرر ادرار داشتم سر درد دوروز به موعدم سینه هام ...

نوک سینه هات میسوخت؟؟ترشح داشتی؟؟جوش زید قبل موعد

نوک سینه هات میسوخت؟؟ترشح داشتی؟؟جوش زید قبل موعد

سینه م دوروز به موعدم درد میکرد زیر دلم تیر میکشید ترشح بی رنگ هم داشتم پیشونیم هم دوتا جوش زده البته من همیشه نزدیک موعد پریودم صورتم جوش میزنه اهان تکرر ادرار داشتم 

سینه م دوروز به موعدم درد میکرد زیر دلم تیر میکشید ترشح بی رنگ هم داشتم پیشونیم هم دوتا جوش زده البت ...

کمر یا استخوان لکنت درد نمی کرد؟ترشحات ابکیه