2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ بشن خانوادتون پرجمعیت میشه خیلی خوبه😍😍

دهنمون سرویس کردن اولی پیش نیس ولی این دوتا شب و روزم گرفتن هنوز کوچکن مشتقل نیستن منم تو شرایط غیر ممکن باردارشدم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من فقط اینجا میبینم که بالای ۲ تا بچه دارن ‌، اطرافیانم یا بچه نمیارن اگرم بیارن نهایت یکی

خوبه که.البته باید شرایط مالی و روحی طرف خوب باشه وگرنه اشتباهه بچه اوردن

من ۳۳ سالمه یه پسر۱۰ سال ونیمه دارم اصلا نمیتونم به بچه دوم فکرکنم جراتشو ندارم خداحفظش کنه فک کنم ی ...

چند روز پیش توی بیمارستان یه خانم جوانی پدر مادر پیرشو آورده بود دکتر پدرش ویلچری مادرش،عمل دیسک کمر انجام داده بود بیچاره دختره نمی‌دونست به کدوم رسیدگی کنه اگه چند تا خواهر برادر بودن وضعیتش بهتر بود 

دور از جون بعد از مرگ پدر مادر با کی میخاد رفت و آمد کنه 

اندام خودت بهم میریزه ریزش مو پوکی استخوان افتادگی شکم ضعف لگن میگیری بدتر از اون اعصاب و روانتو بای ...

شاید چون فیبروم دارم و استرس حاملگی دارم این حسو دارم.شاید تو حالت عادی دلم دوتا میخواست.دعا کنید بعداً به آرزوم برسم حتی به دوتا هم راضیم

شاید چون فیبروم دارم و استرس حاملگی دارم این حسو دارم.شاید تو حالت عادی دلم دوتا میخواست.دعا کنید بع ...

ایشالا میاری 

دوتا بهتره عوضش بیشتر تامین مالی و روانی میشن 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

عزیزم‌ من زیاد سر در نمیارم..اما انشاالله که باردار میشی استرس نداشته باش..در ضمن قبلش حتما زیر نظر ...

خدا از دهنت بشنوه.نامزدم هم عاشق بچه ست اونم میگه بالای سه تا میخوام