2777
2789

فاصله خونمون با مامانم زیاده تو ی شهریم ولی اون داخله شهره من یکم خارج .مامانم میگه نمیتونم هر روز بیامو برم(چون جای من تاکسی نیس)تو از بیمارستان بیا اینجا هروقت حالت خوب شد برو خونتون من بهت میرسم.شوهرمم میگه من چطور ۷ روز تحمل کنم شما نباشید خیلی تعارفیه تو اون ی هفته نهایتا۲ بار روش بشه بیاد خونه مامانم.چیکار کنم

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکماه خونه مامانم موندم...شوهرمم یکهفته موند...یکماهم خونه پدرشوهرم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

اگه خانوادت بهداشتو رعایت میکنن برو...

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

منم همین مشکل دارم شوهرم خونه مادرم اینا راحت نیست

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منوبعد بیمارستان ده روز میرم خ مامانم...برو توام

خودم دوس دارم شوهرم میگه اگه میتونی نرو من چجوری ی هفته تنها باشم بدون شما

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان