2777
2789
عنوان

استرس دارم بخاطر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 129 پست
بخدا حرف های دلم رو زدی دلم از همشون گرفته خدا ازشون نگذره

اونا گوه کشیدن ب بهترین روزهای زندگیم ب امام حسین هم روز عقدم دعوا بود هم بعد عروسیم خونشون بودم اخه چطور میشه بخشید هم چین خرایی رو ایقد ازش متنفرم ولی همین هربار میبخشمش میبوسمش حالم از خودمم بخاطر این موضوع بهم میخوره دیگ دلم صاف نمیشه هرکار کردم نشد بگذرم ازشون پیش خودش فک میکنه خیلی کارا کرد برام هرکی منو دید گفت باورم نمیشه هم چین عروسی بگیری کل خونوادم مخاالف ازدواجم بود ایقد ک دختر پاکی بودم همه ارزشون بود عروسشون بشم ولی این بدجور منو شکوند بخدا دلم دیگ ب هیچی خوش نیست از هرچیزی وکسی ک بگی دارم ضربه میخورم نیمیرم راحت شم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا گوه کشیدن ب بهترین روزهای زندگیم ب امام حسین هم روز عقدم دعوا بود هم بعد عروسیم خونشون بودم اخه ...

دور از جونت عزیزم

خدانکنه،انشاالله خدا بهت عمر با عزت و طولانی بده

خدا خودش هواتو داشته باشه که با دیدنت آتیش بگیرن

روزهای اول زندگی مشترک منم کابوس بود،تازه عقد کرده ها و تازه عروس هارو میبینم بهشون حسودیم میشه

چرا با من اونجوری برخورد شد من چی کار کردم که همچین اتفاقایی تو زندگیم افتاد

میفهممت با تمام وجودم درکت میکنم

دور از جونت عزیزم خدانکنه،انشاالله خدا بهت عمر با عزت و طولانی بده خدا خودش هواتو داشته باشه که با ...

ممنون عزیزم خدا خودش یروز جوابشون میده

ممنون عزیزم خدا خودش یروز جوابشون میده

فعلأ که به روش های مختلف دارن میرن رو اعصابم

ای کاش منم مثل اونا بیشعور و بی احساس بودم و از ناراحتی کسی ناراحت نمیشدم تا بتونم باهاشون مقابله به مثل کنم

فعلأ که به روش های مختلف دارن میرن رو اعصابم ای کاش منم مثل اونا بیشعور و بی احساس بودم و از ناراحت ...

واقعا خدا چطور میتونه از ادمایی ک تو این دنیا کسیو اذیت  میکنه بگذره باید همین دنیا جوابشون بده اون دنیا چه سود داره

فعلأ که به روش های مختلف دارن میرن رو اعصابم ای کاش منم مثل اونا بیشعور و بی احساس بودم و از ناراحت ...

اونا ب این چیزا فکر نمیکنم مادرشوهر من خودش دعوا راه نداخت بخدا خودشم زد ب مظلوم بازی وسیاه بازی در میاورد حرفارو من میخورم بعد ادعا مظلومیت داره اخه چی گیرش میاد زندگی بچشو ب گوه بکشه خوبه شوهرم ب حرفاش گوش نمیده

واقعا خدا چطور میتونه از ادمایی ک تو این دنیا کسیو اذیت  میکنه بگذره باید همین دنیا جوابشون بده ...

دختراشون هر کدوم به نحوی دارن تاوان میدن ولی خودشون حالیشون نیست

دختربزرگِ رفته یه شهر دیگه با یه نفر یواشکی زندگی میکنه

دومی هم در حال طلاقِ ،چشمش به این که خودش رو آویزون یکی کنِ آخه به قول خودش خیلی هااااته(مجردی بهش فشار میاره)

دختراشون هر کدوم به نحوی دارن تاوان میدن ولی خودشون حالیشون نیست دختربزرگِ رفته یه شهر دیگه با یه ن ...

بنظرم ک هم چین ادمایی لیاقت ندارن باهاشون درگیرشی حتی بخدا جات باشم شمارمم نمیدم  ب هم چین دخترایی فقط فاصله بگیر روزی اسم تورو مثل خودشون بدنام نکنن

اونا ب این چیزا فکر نمیکنم مادرشوهر من خودش دعوا راه نداخت بخدا خودشم زد ب مظلوم بازی وسیاه بازی در ...

خانواده شوهر من کلوهم اجمعین مارموزن

خب بلدن چه جوری ریز ریز برن رو اعصابت بعد که با کوچکترین چیزی عکس العمل نشون بدی میگن واااااای فلانی اصلأ اعصاب نداره

نیلو فلان چیز رو بخوری هم واسه اعصاب خیلی خوبه😐

بنظرم ک هم چین ادمایی لیاقت ندارن باهاشون درگیرشی حتی بخدا جات باشم شمارمم نمیدم  ب هم چین دختر ...

متأسفانه فاز روشنفکری که تو جامعه همگیر هم شده یقه اینارو هم گرفته

چقدر فلانی سخت میگیره امل بازی ها چیه(کسی که محرم و نامحرم رو رعایت کنِ از نظر اونا املِ)

خانواده شوهر من کلوهم اجمعین مارموزن خب بلدن چه جوری ریز ریز برن رو اعصابت بعد که با کوچکترین چیزی ...

بخدا دیشب ب شوهرم گفتم از وقتی ازدواج کردم یه ادم عقده ای افسرده عصبی شدم خودش خیلی خوبه باهام ولی یه اتفاقای بدی برام افتاده ک همش ناراحتم 

متأسفانه فاز روشنفکری که تو جامعه همگیر هم شده یقه اینارو هم گرفته چقدر فلانی سخت میگیره امل بازی ه ...

بزار تو فاز خودشون بمونن😁تو فاز خودت باش من خوشم نمیاد از این فاز روشنفکری ک ادم شخصیتشو متلاشی کنه 

بخدا دیشب ب شوهرم گفتم از وقتی ازدواج کردم یه ادم عقده ای افسرده عصبی شدم خودش خیلی خوبه باهام ولی ی ...

دقیقأ منم همین شدم

خیلی سعی میکنم مثل قبلم باشم ولی فقط اداش رو درمیارم

دلم برای خوده واقعیم تنگ شده

بزار تو فاز خودشون بمونن😁تو فاز خودت باش من خوشم نمیاد از این فاز روشنفکری ک ادم شخصیتشو متلاشی کنه ...

جاریم هم مثل اونا شده

اصلأ جلوی شوهرم رعایت نمیکنه،منم که یه کوچولو تیپم رو بازتر از قبل کردم جلو شوهرش میگردم 

روسریش رو جوری باز میکنه تا سر و سینه اش بریزه بیرون 

انگار علنأ داره باهام لج میکنه