2777
2789

الان تو۸ماهه چیا بهش بدم صبح تاشب چی بدم بخوره

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا غذای کمکی شروع کردی ؟

اره صبحا فرنی میدم بعد ظهرم سوپ.

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢

سرچ کن تواینترنت ده مدل برنامه غذایی میده منم بچم هفت ونیم فرنی توشیشه میدم روزی دوبار. زرده تخم مرغ روزی نصفش. سیب رنده شده. غذاهم روزی دوباربهش میدم البته ازغذای سفره میدم. کم ادویه وکم نمک ولی

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
برگه واکسن که میبری قد و وزن پشتش زده تو این سن چیا بدی . الان یادم نیست چون بچه ها بزرگ شدن 

بزاز من عکسو بدم درهمه

زرده تخم مرغ اب پز با کره یااب ، فرنی،حریره،سوپ با گوشت مرغ یا گوشت چرخ شده ،عدسی، میوه مثل سیب درختی رنده کن یاموز، اب میوه طبیعی ولی اب پرتقال نده تا قبل از یکسال ، پوره هویج سیب زمینی کدو حلوایی

خدایا شکرت😍

وای دستت دردنکنه این خیلی واضحه بزا مال خودمو بفرسم