2777
2789

یه وقت خرت نکنه ...ببرت بگه مهرتو ببخش بعد میزنم به نامت ..اونجوری به راحتی طلاقت میده یه آبم روش ..تو هم میمونی و حوض خالی از آبت ...یه دفتر خونه برید بی طرف .نزار خودش انتخاب منه ..از کجا معلوم سند سازی نکنه ..البته کلی گفتم ها ..مورد داشتیم شوخی شوخی تو جمع پسره رفته امضا گرفته مهریتو بخشیدی تو سالگرد ازدواج دختره هم جو گیر امضا زده ..به ۲ ماه نکشیده دختره طلاق خونه ننه ..پسره با دوست دخترش پیوند زناشویی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی مال من میگه زینب نمیخام دینی گردنم باشه هر وقت گفتی مهریتو تمام و کمال میدم بهت😅 زندگیمون خیل ...

مال منم تا حالا چند بار گفتم بیا کمش کنم میگه نمی خواد تازه 10 سال ازدواج کردیم

مال منم تا حالا چند بار گفتم بیا کمش کنم میگه نمی خواد تازه 10 سال ازدواج کردیم

اخی عزیزم به سلامتی ایشالله پای هم پیر شید.😍😀💋

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
خب پس زوده قصاوت کنی  مال من هنوزم میگه ولی فقط میگه ها مثلا بگه من خوبم😂

😅والا اینشو نمیدونم حتی یه بارم به خدا الکی بهش گفتم ریخت به کارتم با زورررر پسش دادم😂😂

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
مهریت چقدره؟

۱۰۰ تا سکه‌

۱۳۸۰ تا گل رز سیاه.

سفر مشهد کربلا مدینه.