2777
2789

موضوعي كه ميخوام بگم واقعا تكراريه واسه همتون ولي داره منو از پا درمياره. نميدونم كي ميخوام ادم شم كي ميخوام اين پرونده رو تو ذهنم ببندم و بهش بي اهميت باشم! موضوع مادرشوهرمه كه همه جوره روش حساسم همه جوووووره. ازش متنفرم و باعثش خودشه. تو تك تك حركاتاش با شوهرم حساسم ولي با جايي رفتنش با شوهرم اونم تنها بيشتر. جنون بهم دست ميده. ما طبقه بالاشونيم همين الان شوهرم برد برسونتش خونه دخترش. ( خواهشا موضوع كرونارو ول كنين واقعا كشش بحث كردن ندارم) من از پنجره بيرون رفتنشون،سوار شدنش تو ماشينو نگاه ميكردمو اشكم بيخود ميومد. انگار خود ازاري دارم. شده گاهي اوقات خودمو زدم😔

همه چيو ميدونم! ميدونم اونم مادره و به گردن شوهرم حق داره و از اين صحبتا ولي دلم اروم نميشه. فقط ميخوام راهنماييم كنين چيكار كنم اروم شم؟ چيكار كنم واسم مهم نباشه اخه؟؟ مادرشوهرم واقعا بد ذاته و از اوناييه كه فقط واسه شوهرم مظلوم نمايي ميكنه و منو هووي خودش ميبينه.

دارم خودمو نابود ميكنم با اين خودخوريا. كاش بشه يك نفرتون كمكم كنه قلبم ميخواد از جا كنده بشه.

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

فک کن خودتم قراره یروز مادر شوهر شی

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا شرایطت و موقعیتت بده.

من زبونم قفل شد نمیدونم چی بگم.

ایشالله کم کم با این موضوع کنار بیای

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

عزیزم این حالت به خاطر ذات خراب مادرشوهرته که میگی.

تا وقتی ذات اون خرابه و دخالت میکنه حال تو هم همینه.

همسرت باید اگر میتونه یکم بیشتر رعایت کنه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
فک کن خودتم قراره یروز مادر شوهر شی

به همشوووون فكر ميكنم ولي اروم نميشم. 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

من خوندمت عزیزم.و واقعا حرفی برای گفتن ندارم.یعنی علمشو ندارم.بهتره با یک مشاور حاذق مشورت کنی

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

فرض کن خودت پسر داری

از پسرت میخوای تورو برسونه تا یه جایی

خب خیلی درخواست عادی ای هست اینجوری که فکرکنی اروم میشی

یا فکر کن اینکه شوهرت اونو برده برسونه هیچی از تو کم‌نمیکنه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏