من با یکیم قصدمون کاملا ازدواجه و هرروز همو میبینیم. بعدش رفته بودیم انگشتر بخریم واسه من حرف خواستگاری و مراسمو حلقه انداختن افتاد. من اصولا راجع به گذشتش نمیپرسم میدونم شیطنت داشته ولی مهم اینه الان همو دوست داریم ولی من ازش یچیزی پرسیدم جوابمو نداد حساس شدم هرررچقدرم میپرسم جواب نمیده بهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازش به شوخی پرسیدم خواستگاری قبلا رفتی. گفت تو این لحظات خوب اینارو نپرس و بهم گفت توچی منم زود جواب دادم نه خواستگار نذاشتیم بیاد خونه فقط حرفش شد. ولی اون بهم نگفت برام مهم نبود تاحالام بهش فک نکرده بودم. ولی جوابمو نداد حساس شدم. بنظرتون چراااا
لابد فکر کرده اگه بگه رفته ناراحت میشی خوب این چ سوالیه تو پرسیدی اه
اون هرچی پرسیده من جواب دادم واسمم مهم نبود یهو اومد تو ذهنم ولی خب گذشته ها گذشته خب چه اشکالی داشت میگفت. ولی وقتی نمیگه میگم شاید نامزد دلشته نمیگه باید بهم میگفت خب