2777
2789
عنوان

واستون چقدر مهمه این قضیه

537 بازدید | 25 پست

من با یکیم قصدمون کاملا ازدواجه و هرروز همو میبینیم.  بعدش رفته بودیم انگشتر بخریم واسه من حرف خواستگاری و مراسمو حلقه انداختن افتاد.  من اصولا راجع به گذشتش نمیپرسم میدونم شیطنت داشته ولی مهم اینه الان همو دوست داریم ولی من ازش یچیزی پرسیدم جوابمو نداد حساس شدم هرررچقدرم میپرسم جواب نمیده بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نپرس من یکی دوبار از نامزدم سوال کردم گف گذشته رو بیخیال میدونمم چیز خاصی نبوده منن برااینکه بعدها اذیت نشم دیه نپرسیدم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ازش به شوخی پرسیدم خواستگاری قبلا رفتی.  گفت تو این لحظات خوب اینارو نپرس و بهم گفت توچی منم زود جواب دادم نه خواستگار نذاشتیم بیاد خونه فقط حرفش شد.  ولی اون بهم نگفت برام مهم نبود تاحالام بهش فک نکرده بودم.  ولی جوابمو نداد حساس شدم.  بنظرتون چراااا

ازش به شوخی پرسیدم خواستگاری قبلا رفتی.  گفت تو این لحظات خوب اینارو نپرس و بهم گفت توچی منم زو ...

لابد فکر کرده اگه بگه رفته ناراحت میشی خوب این چ سوالیه تو پرسیدی اه

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
لابد فکر کرده اگه بگه رفته ناراحت میشی خوب این چ سوالیه تو پرسیدی اه

اون هرچی پرسیده من جواب دادم واسمم مهم نبود یهو اومد تو ذهنم ولی خب گذشته ها گذشته خب چه اشکالی داشت میگفت.  ولی وقتی نمیگه میگم شاید نامزد دلشته نمیگه باید بهم میگفت خب

چرا بااین فکرها بخودتون سخت می گیرید.

حالا جوابی نداد میخوای منفی فکر کنی چرا.؟

چیز خاصی نیسته منم از خانمم پرسیدم قبلا چند تا خواستگار داشتی؟ خوب دختر همیشه خواستگار داره؟

کاربر مرد