2777
2789

بله دوستان من سه سال درگیر مشکل نازایی خودم و همسرم بودم بجایی رسید که قبل از کارهای انجام ،ivfدکتر اومد جلو چند نفر بهم گفت اینقد وضعیت اسپرم همسرتون خرابه که ivf, هم جواب نمیده دوتا دکترنازایی رفتم وجوابشون همین بود و گفتن باید جنین اهدایی بگیری به حدی روحیه م بهم ریخت و گریه کردم که بهم دلداری میداند از اون به بعد تصمیم به بیخیالی

خدا جونم مواظب بچه م باش بند بند دلم به بند بند وجودش بستست خدا جون هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مراقب باشم بیشتر از جونم 😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گرفتم یکبار هم تماس گرفتن از کلینیک ناباروری که همسرم رو ببرم دارو جدید بگیره شاید جواب داد ولی همسرم قبول نکرد گفت اگه خدا بخواد میشه و اینجوری شد که واقعا خدا خواست شود والان به صورت طبیعی خوبه لطف خدا باردارم گفتم این تایپک رو بزنم برای عزیزانی که با حرف دکتر مثل من نا امید شدن وبهشون بگم هیچ وقت از لطف خدا نا امید نشین چون هیچ کاری نشد نداره و خداوند همیشه نشسته تا معجزه هاش رو تو اوج نا امیدی بهمون نشون بده. ان شاالله همه منتظران دامنشون سبز بشه😍

خدا جونم مواظب بچه م باش بند بند دلم به بند بند وجودش بستست خدا جون هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مراقب باشم بیشتر از جونم 😍😘
گرفتم یکبار هم تماس گرفتن از کلینیک ناباروری که همسرم رو ببرم دارو جدید بگیره شاید جواب داد ولی همسر ...

ان شالله خوشبخت باشی عزیزم .ممنونم کلی حس خوب تاپیک بهم داد .خدا براهم نگهتون داره

فقط خدا 
منم ده ساله منتظرم درست کنه😞

درست میشه بخدا منم فکرش نمیکردم باردار باشم اخه دکتر گفت فقط جنین برو اهدایی بگیر

ان شالله خوشبخت باشی عزیزم .ممنونم کلی حس خوب تاپیک بهم داد .خدا براهم نگهتون داره

مرسی قربونت جانم

خداروشکرایشالاصحیح وسالم به دنیابیاد

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
من بعد چهارسال و چهار سقط دیگه کلا بی خیال شدم اصلا اون ماهی که باردارشدم چون درگیر جابجایی بودم اصل ...

دقیقا منم خودم رو درگیر کار کنار همسرم کردم وبل کل فراموش کردم موضوع بچه داری رو

خداروشکرایشالاصحیح وسالم به دنیابیاد

ان شاالله😍

الهی شکر هزاران تبریک🌺👏

❤❤