خانواده شوهرم رفته بودن مسافرت من هرشب با شوهرم خونشون بودیم و حمومو..خلاصه خانوادش ی روز زودتر از م ...
😂😂😂😂وای خدا
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
تو خلوتمون لپمو گاز گرفت آخه خیلی لپو ام ... اومدیم بیرون خواهر شوهرم دید خندید و اشاره کرد یک ...
وای یه دفعه شوهرم محکمممم بوسم کرده بود بعد از چند دقیقه با حالت خنده و البته نگرانی گفت یا خدا کبود کرده گفتمبرو بابا کی با بوسیدن کبود میشه کلی کرم زدم مشخص نشه ولی بازم ضایع بود مامانم گفت راستشو بگو چی شده که صورتت کبود شده😅😅😅😅😅
من وجاریم هر دو با هم عقد بودیم اونا اتاق بغلی بودن صداش می اومد میگفت لَ لَ همو ...
اولش فک کردم لاله😆😆😆
گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
وای یه دفعه شوهرم محکمممم بوسم کرده بود بعد از چند دقیقه با حالت خنده و البته نگرانی گفت یا خدا کبود ...
سوتی هامونه دیگه 😊😊😘
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐