2777
2789
عنوان

توروخدایه لحظه بیاین

147 بازدید | 12 پست

من این ماه کلومفین خوردم وهفتم آمپول اچ سی جی زدم الان آخرای سیکلمه تقریبا. تخمدان سمت راستم امروزدردمیکردیکم. دیگ خوب شدالان دوباره دردش شروع شده ولی یکم دردش ازصبح بیشتره. توروخدااگه کسی میدونه مال چی میتونه باشه بهم بگه

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
برای تخمک گذاری هست احتمالا کیست هم دارید

آخرای سیکلمه ونمیتونه تخمک گذاری باشه. یعنی کیسته؟ چقددلموخوش کرده بودم که علائم بارداریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر آخرای سیکلت باشه میتونه علایم بارداری باشه ،در اواسط سیکل خونریزی داشتی؟

نه اصلاخونریزی نداشتم. 

دوحالت بیشتر وجود نه داره یا باردار هستید یااینکه براثر مصرف دارو یکی از کیست ها بزرگ شده وباعث ایجا ...

مرسی عزیزم ازوقتی ک گذاشتی. دردش یکم میکشه تواستخون لگنم

خواهش میکنم اگر می خوای بدونی بزرگ شدگی کیست هست یا نه میتونی سونو گرافی بدی

تواین شرایط واقعانمیشه رفت بیرون. حالاتا25ک ماه قبل پریدشدم صبرمیکنم اگه پریدشدم ک هیچی اگ نشدم بی بی چک میزنم اگ منفی بودکه میرم دکتر