2777
2789
عنوان

دلم گرفته همسرم بهم توجه نمیکنه..:(

378 بازدید | 38 پست

دلم خیلی گرفته همسرم دیگه بهم مثل قبل توجهی نمیکنه شبا برمیگرده میخوابه.. محبت میکنه نوازش و توجه میکنه ولی رابطه ای نداریم چند ماهه

تعداد رای : 11
نظرسنجی
1
9
81%
2
2
18%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2..🙄

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

بهتر بگیر بخاب رابطه میخای چیکا

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠

همه موارد

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

چرا مردم از کنجکاوی توضیح بده لطفا 

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

باهاش صحبت کن خب

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
هیچ اتفاقی نیافتاده کنی نشکلات زندگیمون زیاد تر شده.. ولی تقصیر من چیه؟! من‌پا به پاش واستادم باها ...

مردا هرزگاهی تولاک خودشون فرومیرن پس زیاد گیرنده یاخودت پیش قدم شو

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم