2777
2789
عنوان

دلم گرفته همسرم بهم توجه نمیکنه..:(

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 38 پست
اشتباهت همینه وقتی اینکارارو بکنی براش شهوت انگیز باشی حسشم نسبت بهت بیشتر میشه خدا رابطه جنسی رو بع ...

نمیدونم میگم اگه حسش بهم تموم شده باشه بهم بگه! عروسک‌نیستم که هی براش شکل عوض کنم! چرا نباید حس دوران قبل ازدواج یا اولیل ازدواج باشه؟ 

نمیدونم میگم اگه حسش بهم تموم شده باشه بهم بگه! عروسک‌نیستم که هی براش شکل عوض کنم! چرا نباید حس دور ...

احساسات نیاز به مراقبت دارن گلم بعدشم ممکنه مقطعی و بخاطر مشکلاتتون باشه مردا کم تحملن و خیلی تاثیر پذیر یکم منعطف باش بخاطر زندگیت تلاش کن اگه هردوتون همو ول کنین به حال خودتون چی میشه؟ خدای نکرده یه روز به خودتون میایین که دیگه سیرین از هم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا اوناهم ادمن دیگه

میدونی چرا اینو گفتم.

من خودم یک مدت برای خانوادم مشکل پیش اومده بود دارو ندار بابام ۴ سال پیش بالاکشیدن۵۰۰میلیون.

من میل جنسی ک هیچ کلا خودمم ازیاد برده بودم.حالا همسرم خیلی ادم بامعرفتیه و درکم کرد.

کمک کن شماهم ازبحران بیاد بیرون

میدونی چرا اینو گفتم. من خودم یک مدت برای خانوادم مشکل پیش اومده بود دارو ندار بابام ۴ سال پیش بالا ...

ایشالله من که همه ی سعیم رو میکنم ، منم این سقط داغونم کرده😢

خود منم تحملم تموم شده فقط محتاج کمی محبتشم اونم که..☹️

شما فکر کن شاید اون از شما داغون تره شما از فرزندت در اینده انتظار داری مثل شما مقابل مشکلات تحمل کنه؟ قطعا نه مردهام تحملشون مثل بچه هاست کم تحملن یکم کمکش کن بذار از این وضعیت خارج بشه مطمئن باش یه روزی اون شمارو درک خواهد کرد و اونوقت میفهمی هرجا گذشت کردی درک کردی و تلاش کردی برا بهبود نتیجشو میبینی