2777
2789
 سنتی بوده ؟

ازدواج ربطی به سنتی و دوستانه نداره. هیچ مردی قبل از ازدواج شخصیت واقعیش نشون نمیده. و اینکه  ما در کشوری زندگی می‌کنیم که خیلی محدودیت ها داریم شما حداقل 2 سال باید با طرف مقابل باشی مسافرت بری و هزار یک مسئله باذهم تجریه کنید تا متوجه بشی ایا هم رده هم هستید یا خیر. که متاسفانه در خانواده های ما و فرهنگ ایرانی مورد قبول نیست نهایت چند بار بیرون رفتی میگن زود جواب بده 

man ashegh gol  pesaram hastam  
 من نمیدونم الان ازدواج سنتی خوبه یا قبل باهم در ارتباط باشیم

اونی ک خودت میری باهاش دوس میشی قرار ازدواج میزاری یجوریه ک انگار عشق چشاتو کور کرده بدیاشو نمیبینی و اگ ام ببینی فک میکنی چیزی نیس

من همه چیز رو قبل ازدواج میدونستم و بخاطر علاقم برام مهم نبود اما بعد ازدواج کم کم چشام باز شد

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمین  گرده عزیزم اصلا ناراحت نباش جواب همه کاراشونو میگیرین ... من خودم خیلی میترسم از از ...

واقعا ترس داره من الان با این همه تجریه   که دارم میترسم. پیشنهاد ازدواج موقعيت های خوب و عالی هم هست اما ترس داره 

man ashegh gol  pesaram hastam  
ازدواج ربطی به سنتی و دوستانه نداره. هیچ مردی قبل از ازدواج شخصیت واقعیش نشون نمیده. و اینکه  م ...

دقیقاااااا .... من نامزدی بودمممم بابام حتی نمیزاشت باهم حرف بزنیمم میگفت نامحرمین سنتی بود ... تا صیغه کردیم یک ماهم صیغه بودیم ولی بهم خورد اقدرررر پشیمونم چرا زود صیغه کردم 😔😔😔

چرااا 

چشم بسته انتخاب کردم اون موقع خوب بود ولی تو نامزدی کم کم اخلاقای بدشو رو کرد الانم ولمون کرده به امان خدا رفته شهرستان پیش مادرش هیچ پولی هم بهمون نداده اصلا زن و بچه حالیش نیست خانواده بی فرهنگ و بی شعوری داره 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
متاسفانه ما چوب فرهنگمون میخوریم. 

دین با همه چی قاطی بشه عاقبت همین میشه بابا نامحرم چیه قراره ی عمررر زندگی کنیم باید طرفو کامل بشناسی  مسافرت بری .... بخدا بعد از این که هم صیغه خوندیم میگفتن مامان باید همزات بیاد 😑😑😑 اقدررر دعوا کردممم با خونوادخ ام بخاطر تعصب به جاشون