2777
2789
عنوان

باردارای ماههای اخر لطفا بیایید

114 بازدید | 24 پست

من تو ماه هشتمم هر موقع آب یا غذا میخورم شکمم سفت میشه و نفسم تنگ کسی هست اینجوری باشه مجبورم فقط دراز بکشم خدای نکرده مشکلی نباشه   

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید زیاد می خوری منم معده م خیلی اذیت م می کنه 

عزیزم شما تاریخ زایمان واست کِی زده؟؟؟

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
شاید زیاد می خوری منم معده م خیلی اذیت م می کنه 

زیاد نمیخورم اما تا غذا میخورم اینجوری میشم چیز بدی نباشه 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 
منم ۳۴ هفتم میییگم شما مرتبnstمیدی؟؟؟

نه 

[QUOTE=127952634] عزیزم شما تاریخ زایمان واست کِی زده؟؟؟ [/QUOTمنو زده 9 اردیبهشت برای طبیعی 2 اردیبهشت سز عزیزم 

شاید زیاد سردی جات میخوری. یا وسط غذات اب زیاد میخوری

نه اتفاقا گرمی بیشتر میخورم شما اینطوری نشدید تا حالا ؟

منو زده 9 اردیبهشت برای طبیعی 2 اردیبهشت سز عزیزم 

عزززیزم

انشاالله ک ب سلامتی زایمان کنی

منم ۳۰ ام زده فروردین

خداکنه کرونا تا اون موقع نابود بشه

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
نه اتفاقا گرمی بیشتر میخورم شما اینطوری نشدید تا حالا ؟

من یه ماه پیش اینا اینطوری بودم

هروقت شام میخوردم از معده درد میمردم فقط دراز میکشیدم خوب میشدم. اب میخوردم ک دیگه بدتر..

یه مدت اینطوری بود خودش خوب شد.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
عزززیزم انشاالله ک ب سلامتی زایمان کنی منم ۳۰ ام زده فروردین خداکنه کرونا تا اون موقع نابود بشه

ان شا الله از استرس این کرونا دیگه ذوقم خشکیده😔😭