2777
2789
عنوان

اصفهانی هابیان

126 بازدید | 19 پست

توروخداااااا توروخداااااا توصیه هاروجدی بگیرین واینقدنرین بیرون 

باورکنین عیدزمانیه که همه تنشون سالم باشه وغمی نباشه اصلااصلاارزش نداره که بخاطرچیزای بی ارزش جون خودتون وعزیزانتون روتوی خطربندازین

باورکنین هیچکس ازشرایط الان راضی نیست ولی چه بایدکرد. اگه توصیه هاروجدی بگیریم وانجام بدیم به امیدخداهرچه زودترشراین ویروس کنده میشه. 

همیشه ازاصفهان به عنوان یه شهربافرهنگ غنی یادشده بیاین فرهنگ واصالت خودمون روبابیرون رفتن خراب نکنیم

بیاین اولین شهریااستانی باشیم که اعلام میکنن تعدادمبتلاهاش به پایین ترین حدرسیده. 

الان اخباراستان نشون میدادخیابوناپرازشهروندبود 

توروخدابرای چندروزتحمل کنیم ونیایم بیروون. 

فقط کارخییییییییییلی ضروری روبیاین وگرن عیدوخریدهمیشه هست. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

امسال خوزستان ام نیاید و بمونین خونه هاتون لطفا

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال خوزستان ام نیاید و بمونین خونه هاتون لطفا

ماهم خونه پدرشوهرم خوزستانه ازپارسال عیدهم هنوزنرفتیم ولی بخاطرسلامتی خودشون هم ک شده نمیریم. 

میگم راسته که  تو نجف آباد که انقدر تو بازار بودن انگار همه جا جز نانوایی ها رو تعطیل کردن 😔؟؟؟

خیلی اوضاع بد شده کاش رعایت کنن مردم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
ماهم خونه پدرشوهرم خوزستانه ازپارسال عیدهم هنوزنرفتیم ولی بخاطرسلامتی خودشون هم ک شده نمیریم. 

خداخیرتون بده😍

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
میگم راسته که  تو نجف آباد که انقدر تو بازار بودن انگار همه جا جز نانوایی ها رو تعطیل کردن 😔؟؟ ...

اره شوهرمن میوه فروشی داره میگ حتی میدونش هم تعطیله خداروشکر

میگم راسته که  تو نجف آباد که انقدر تو بازار بودن انگار همه جا جز نانوایی ها رو تعطیل کردن 😔؟؟ ...

والا مادومادمون نجف ابادیه میگه بازارا همه تعطیله ک.😫😫🤐

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
اره شوهرمن میوه فروشی داره میگ حتی میدونش هم تعطیله خداروشکر

کاش بقیه جاهام تعطیل کنن همه بمونن خونه کاش مسافر هم نیاد برا عید تو اصفهان 

همسایمون زنگ زده بود میگفت دخترم جنوبه میخواد بیاد اینجا برا عید نکنه راه بسته باشه 😐😐😐گفتم خب نیاد یه سال چی میشه مگه 

گفت همه دخترپسرای فامیلمون که استانای دیگه بودن همه اومدن فقط دختر من مونده 😐😐😐

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
والا مادومادمون نجف ابادیه میگه بازارا همه تعطیله ک.😫😫🤐

اهان پس درسته خبر که تعطیلن 

خداروشکر لااقل مردم سالم میمونن بخدا

وضعیت نجف اباد میگن خیلی بد شده قرمز

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤