2777
2789

با سلام من 1 ساله ال دی مصرف میکنم هر ماه بعد 21 قرص که میخوردم روز سوم پریود میشدم این سری روز چهارم و پنجم فقط دوتا لک دیدم دل درد و سینه درد دارم ولی خونریزی اصلا دوتا بی بی چکم زدم منفی بود با این اوضاع کرونا میترسم برم آزمایشگاه دارم دیوونه میشم کسی بوده مثل من باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفت روز بعد اون ۲۱ میشم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
این چند وقت استرس کرونا رو داشتم از طرفیم میترسم برم آزمایشگاه من اصفهانم اینجا کرونا زیاده 

کی لک دیدی؟صبر بده روزبعد بیشتر میشه

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشود🌏
این چند وقت استرس کرونا رو داشتم از طرفیم میترسم برم آزمایشگاه من اصفهانم اینجا کرونا زیاده 

منم یزدم.اینجا هم اوضاع خوب نیس.خب شما که لکه دیدی زعفرون بخور،عسل،بابونه،آویشن،پونه.

منم این سری عادت ماهیانم عقب افتاده.هرچی هم اینا خوردم نمیاد

منم یزدم.اینجا هم اوضاع خوب نیس.خب شما که لکه دیدی زعفرون بخور،عسل،بابونه،آویشن،پونه. منم این سری ع ...

باشه عزیزم مرسی الان زعفرون دم میکنم میخورم اگه کرونا نبود هزار باره رفته بودم آزمایشگاه تو خونه بیبی چک داشتم دوتا زدم منفی بود

باشه عزیزم مرسی الان زعفرون دم میکنم میخورم اگه کرونا نبود هزار باره رفته بودم آزمایشگاه تو خونه بیب ...

انشالله که میاد.اره باردارباشی بهتره تا خدایی نکرده بخاطر یه آزمایش کرونا  بگیری