2777
2789
عنوان

بهداشت عمومی بقیه الله بیاین

54 بازدید | 3 پست

دوستان رشته های پیرای بقیه الله ارزش داره بزنم؟.مثل بهداشت و مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و اطلاعات سلامت

بعد فازغ التحصیلی استخدامم؟

حقوقشون چقده؟

سهل دادی زانک ارزان یافتی...

سلام آره استخدام میشی رشته های خوبی هستن مشاورم میگه راحتتر از روزانه همون رشته هست قبولیش مزایای خوبی هم داره

فقط من موندم بین بهداشت یا پرستاری این دانشگاه چون درهرصورت مشکل از لحاظ استخدام نشدن نداره

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دانشجویی استخدام هست و حقوق میده

خوابگاه و همه چیزشم رایگانه

فقط یه سوالی خودت مذهبی و انقلابی هستی؟

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘