2821
2789
عنوان

بگید با شوهرم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 79 پست
خب میتونید صحبت کنید شوهرتون خانه دار باشه و شما خرج خونه رو در بیارید خالم اینا چند سال اینطوری زن ...

شوهر خاله شما چیزی تحت عنوان درک و شعور داشت عزیزم چیزی که اکثر مردهای ایرانی ندارن 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب میتونید صحبت کنید شوهرتون خانه دار باشه و شما خرج خونه رو در بیارید خالم اینا چند سال اینطوری زن ...

نه اصلا به نظرمن اسی نباید این حرفو بذاره دهن شوهرش.همه ی مردا اینطور نیستن..مرد وقتی خیالش ازبابت خرج خونه راحت باشه احساس نیاز نمیکنه.و سرکار هم نمی ره.وبه هزار جور گند و کثافت کشیده میشه. 

دقیقا. بعد دیگه هر کار زن بکنه نمیگه لطفه که میگه وظیفه زنه واسه شوهرش بره بیاره شوهره بخوره 

همین طوره

چون من خودم تو محیط کارم چنین اشخاصی رو میبینم

که همش به فکر مرخصی هستن و اخرشم اخراج میشن

میرن تو خونه میگن الکی منو اخراج کردن یا تعدیل نیرو بوده

شوهرخالت بیکار بود..ولی آدم بودا 👌👌آفرین بهش

اره

موقع ازدواج شاغل بود.بعد دو سال یه چند ماه حقوقش رو نمیدادن دید فایده نداره اومد بیرون

دنبال کار گشت پیدا نکرد،این مدلی کردن.حدود ۴یا ۵ سال شوهرخالم خونه دار بود خالم کار میکرد.بعدش یکم پس انداز کردن یکم باباها کمک‌کردن تونستن ماشین بخرن شوهرخالم رفت آژانس.ولی بین سرویس هاش همیشع میومد ناهار رو درست میکرد

انشالله اسی جان مشکلت حل بشه. یه کاربر یه حرف خیلی خوبی زد گفت واسه خودت بپز و خوراکی هاتو قایم کن. بخدا میدونم نمیشه ولی حق اینجور مردهاست باهاشون اینطوری رفتار بشه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
زنی که خرج خونه رو به عده گرفت اون زندگی بد میشه شوهرشم با اولین سختی تو کار زود جا میزنه چون دلش ...

ولی شوهرمن اینجوری بود الان که خرج خونه دست خودمه باید پول بیاره هرچی هم کارمیکنه دست منه باید زن یکم سیاست داشته باشه

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃
نه اصلا به نظرمن اسی نباید این حرفو بذاره دهن شوهرش.همه ی مردا اینطور نیستن..مرد وقتی خیالش ازبابت خ ...

وقتی بخواد همه کار خونه رو انجام بده دیکه نمیتونه گند کاری کنه 

اسی هم تا شوهره همه کار رو نکرده پول دست شوهرش نده فقط لوازم مورد نیاز خونه رو بخره

2825
2823
2791
2779
2792