سلام دوستان شوهر من تا قبل این ماجرای بیماری بیکار بود یه مدت رفت سر کار موقت دوباره تعدیل شد .الانم باز دوباره توی خونه هست . دایم سرش توی گوشی هست .تمام حقوقم را برای خرج خانه دادم هیچی برای خودم نمیتونم بخرم .متاسفانه شغل خوبی از اول نداشت ولی ۱۱ سال همینجوری باهاش ساختم ولی واقعاالان که خونه هستم برتر شده دایم سرش توی گوشیه صداش میکنم انگار نمیشنوه دیگه از جاشم بزور بلند میشه یا یه جا میخواد بره یه خریدی یه کاری بکنه باید ده بار بگم . یا با هزار ادا نمیدونم چیکار کنم .
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب میتونید صحبت کنید شوهرتون خانه دار باشه و شما خرج خونه رو در بیارید خالم اینا چند سال اینطوری زن ...
نه اصلا به نظرمن اسی نباید این حرفو بذاره دهن شوهرش.همه ی مردا اینطور نیستن..مرد وقتی خیالش ازبابت خرج خونه راحت باشه احساس نیاز نمیکنه.و سرکار هم نمی ره.وبه هزار جور گند و کثافت کشیده میشه.
موقع ازدواج شاغل بود.بعد دو سال یه چند ماه حقوقش رو نمیدادن دید فایده نداره اومد بیرون
دنبال کار گشت پیدا نکرد،این مدلی کردن.حدود ۴یا ۵ سال شوهرخالم خونه دار بود خالم کار میکرد.بعدش یکم پس انداز کردن یکم باباها کمککردن تونستن ماشین بخرن شوهرخالم رفت آژانس.ولی بین سرویس هاش همیشع میومد ناهار رو درست میکرد
انشالله اسی جان مشکلت حل بشه. یه کاربر یه حرف خیلی خوبی زد گفت واسه خودت بپز و خوراکی هاتو قایم کن. بخدا میدونم نمیشه ولی حق اینجور مردهاست باهاشون اینطوری رفتار بشه
خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم