2821
2789
عنوان

بگید با شوهرم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 79 پست
وقتی بخواد همه کار خونه رو انجام بده دیکه نمیتونه گند کاری کنه  اسی هم تا شوهره همه کار رو نکر ...

اصلا موافق نیستم.اصلا.مردی که خونه نشین بشه خاصیت مردانگی رو از دست میده. زن ، شوهر میخواد مرد میخواد نه کلفت و پرستار.شما مجردی؟چون فقط خانومای متاهل حرفم رو متوجه میشن.

اصلا جایه مرد و زن نبابد عوض شه اگه بشه این زندگی کم کم از بین میره

مرد و زن جای مشخصی ندارن همه چی درهمه

من اتفاقا تو یه تاپیک دیگه هم گفتم چند سال شوهرخالم خونه دار بود و خالم سرکار میرفت چیزی هم نشد خیلی هم زندگیشون خوبه

همه چی زندگی مشترک مشترکه و شما هم در جایگاهی نیستید که برای زن و مرد وظیفه تعیین کنید هر زوجی خودش بلده چطور کارها رو تقسیم کنه

شوهر منم از اول بهش گفتم که کار خونه قسمتی از وظیفشه همونطور که قسمتی از وظیفه منم هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نداشته باشن مجبورشون کنید 

چطوری؟؟؟ کسی که نخواد کاری کنه خوب نمیکنه دیگه. مثلا شوهر من یک ماه خونه رو جارو نزدم هی بهش گفتم وای آشغال داره از سر و رو مون بالا میره یه جارو میزنی باورکن یک ماه مردم ازبس خونه آشغال شده بود جارو نزد. چطوری اینجور مرد رو میشه مجبور کرد. یا ظرف شستن که اصلا چهار روز ظرف نشستم خونه رو بوی گند برداشت نگفت مریضم بره بشوره. اون یکماه کمر درد داشتم اون چهار روزم درد پریود تو بدترین شرایط هیچ صفر کار نمیکنه. 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
مرد و زن جای مشخصی ندارن همه چی درهمه من اتفاقا تو یه تاپیک دیگه هم گفتم چند سال شوهرخالم خونه دار ...

در مورد کارای خونه درست میگین.اما مرد حتما حتما باید بیرون کار کنه چه زنش شاغل باشه چه نباشه 

اصلا موافق نیستم.اصلا.مردی که خونه نشین بشه خاصیت مردانگی رو از دست میده. زن ، شوهر میخواد مرد میخوا ...

خیر متاهلم و بچه دارم

با احترام به شخص خودتون ،نظرتون اصلا محترم نیست و کاملا غلطه

چطوری؟؟؟ کسی که نخواد کاری کنه خوب نمیکنه دیگه. مثلا شوهر من یک ماه خونه رو جارو نزدم هی بهش گفتم وا ...

چون شما باید از اول براش تعریف میکردی وظایفش رو

درضمن شرایط این خانم فرق داره‌‌.میتونه اگر شوهرش حرفشو گوش نکرد بهش پول نده

استارتر کجایی؟ 

به نظر من که تجربه شخصی دارم یه تصمیم جدی بگیر برای زندگیت.حتی کارو بکشون به بزرگترا تا نصیحتش کنن.خودتم سرکار نرو.تا هر وقت شماشاغل باشی همینه..با همچین مردایی زندگی مزه نداره واقعا. 

خیر متاهلم و بچه دارم با احترام به شخص خودتون ،نظرتون اصلا محترم نیست و کاملا غلطه

کارای خونه رو نمیگم‌.مرد باااید بره سرکار.این که تو خونه کمک کنه یه صفت خیلی خوبه که خودم صد در صد موافقم.اما مردی که سرکار نره و صدم بیاد خونه رو برق بندازه مثل یه دندون خرابه که هی بری تعمیرش کنی..

کارای خونه رو نمیگم‌.مرد باااید بره سرکار.این که تو خونه کمک کنه یه صفت خیلی خوبه که خودم صد در صد م ...

اولا که کمک نبست و وظیفشه

دوما مرد با زن برابره.اکر زن میتونه خونه دار باشه مردم میتونه 

اولا که کمک نبست و وظیفشه دوما مرد با زن برابره.اکر زن میتونه خونه دار باشه مردم میتونه 

متاسفانه این  برابری زن و مرد شده یه ابزار...

حقوق زن و مرد کاملا برابر هستند اما صفات و ذات زن و مرد برابر نیست..و این برابری وقتی خودشو نشون میده که حقوق زن و مرد رعایت بشه حقی که دین و قانون و در درجه اول خدا برای زن و مرد قائل شده از صفات و فطرت اونها سرچشمه میگیره...ذات مرد اینه که ازنظر عاطفی و مالی و ...تکیه گاه خانواده و زنش باشه.ذات زنم اینه که در محیط امن و آرومی که مردش براش محقق کرده آرامش بر قرار کنه.زن درست مثل مرکز یک دایره اس. زن روحیه و ذات لطیفی داره...این که میگن مرد و زن برابرن به این معنی نیست که زن هم پایه پای مرد کارهای سخت بیرون رو متحمل بشه و از اون طرف مرد وظیفه ی خودش رو به این بهانه که خانه داری میکنه فراموش کنه...این رو ذات زن و مرد ثابت کرده...

متاسفانه این  برابری زن و مرد شده یه ابزار... حقوق زن و مرد کاملا برابر هستند اما صفات و ذات ز ...

خیر 

این حرف های شما مال زمان قدیم بود و حرف تفکر مردسالار

زن ها باهم فرق دارن و مردها باهم.نمیشه که برا همشون یه نسخه پیچید

برابری زن و مرد در همه زمینه هاست

2825
2823
2791
2779
2792