2777
2789
عنوان

بگید با شوهرم چیکار کنم؟

727 بازدید | 79 پست

سلام دوستان شوهر من تا قبل این ماجرای بیماری بیکار بود یه مدت رفت سر کار موقت دوباره تعدیل شد .الانم باز دوباره توی خونه هست . دایم سرش توی گوشی هست .تمام حقوقم را برای خرج خانه دادم هیچی برای خودم نمیتونم بخرم .متاسفانه شغل خوبی از اول نداشت ولی ۱۱ سال همینجوری باهاش ساختم ولی واقعاالان که خونه هستم برتر شده دایم سرش توی گوشیه صداش میکنم انگار نمیشنوه دیگه از جاشم بزور بلند میشه یا یه جا میخواد بره یه خریدی یه کاری بکنه باید ده بار بگم . یا با هزار ادا نمیدونم چیکار کنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو اذیت نکن اصلا هم بهش توجه نکن. فقط صبر صبر صبر مردها درست نمیشن عوضم نمیشن. برای آرامشت حمد میخونم 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

خدا لعنت کنه شوهره منم اینجوریه با این تفاوت که ما بچه 7ماهه داریم و این اقا برا خرید شیرم تلاشی نمیکنه

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁

خیلی محکمو جدی یکم بحرف باش جواب نداد یکم سروصدا کن و نترس ترس تنها چیزیه ک مردا دوس دارن اگ بدونه میترسی ازش حساب میبری فایده نداره

غذا واس خودت درست کن ب اون نده وسایل خوراکیتو قایم کن بزار بمونه گرسنه صداتم کرد بگو من مث تو دیگ کر شدم صدا نده

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
خیلی محکمو جدی یکم بحرف باش جواب نداد یکم سروصدا کن و نترس ترس تنها چیزیه ک مردا دوس دارن اگ بدونه م ...

بگو اگ گرسنته برو پول درار وسیله بخر بیا تا درست کنم واست 

شما هیچ وظیفه ای نداری خرجی شوهرتو بدی ولی اگر شوهرت خرجیتو نده وظیفشو انجام نداده میشه حتی برخورد قانونی کنی باش

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره