2777
2789

من تو خونه همه کارها رو خودم میکنم. مخصوصا الان که کلا خونه تکونی کردم و شوهرم با اینکه خونه بود دست به سیاه سفید نزد. کلا بابت کرونا هم که همش درحال تمیزکاری و اینام. دیشب موقع خواب گفت فردا اومدم حیاط رو تمیز کرده باشیا. حیاط ما ۱۵۰ متره. خونمون تقریبا ویلاییه. گفتم من فردا کار دارم. اونهمه کار خونه. وقت نمیکنم. گفت مگه چیکار میکنی. کار خونه چیه که انقدر بزرگش میکنی. همه همین کارارو میکنن.‌منم رو حساب اینکه پررو نشه و حیاط جارو کردن وظیفه من نشه گفتم نه.‌من وقت نمیکنم و برام سخته. خلاصه که گفت تو تنبلی و اینا.‌منم خیلی حرص خوردم که اینهمه کار میکنم اصلا به چشمش نمیاد. برام سواله که اونایی که شوهراشون کمکشون میکنه چه کاری میکنن که کمک میکنن.‌من از هر دری وارد میشم اصلا کمک که نمیکنه هیچ. طلبکارم هست و انتظار داره بیشتر کار کنی

من فقط دوران پریودی م کمکم میکنه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

از زناشون میترسن😅😅😅😅🤣✌مگرنه عمرا کار میکردن..منکه دست به سیاه سفید نمیزاره😅😅

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همون اوایل دوستیمون گفتم که روزایی لازم دارم که تو خودم باشم و کاری نمیکنم...الانم که نزدیک دو ساله ازدواج کردیم یه روزایی میگم من امروز نمیتونم غذا بپزم یا کاری انجام بدم و خودش یا مسخره یا میپزه و نظافت روزانه رو انجام میده.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

وای منم اینقدر زورم میده وقتی میگم خستم میگه مگه چکار کردی 

من سریع مقابل مثل میکنم از سر کار میاد میگه خستم میگم اوه مگه حالا چکار کردی تو ک همش بیرون بگو بخند داری 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

همسر من کمک میکنه

ولی من کار خاصی نکردم

خودش از مجردیش اینجوری بود

البته اینکه گاهی سگ میشم هم بی تاثیر نیست🤪

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
از زناشون میترسن😅😅😅😅🤣✌مگرنه عمرا کار میکردن..منکه دست به سیاه سفید نمیزاره😅😅

نمیترسن درک میکنن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

اونایی که از زناشون حساب میبرن کمک مبکنن 

داداشم تو خونه نمکدون جا به جا نمی‌کرد الان غذا میپزه برای زنش،،

شوهر من خونشون از ترس خواهراش،،تمام لباس هایش و کاراش رو خودش انجام میداد و میشست،،الان شونه اش رو هم میندازه زمین من بردارم