2777
2789
عنوان

همه ی خانم ها میشه بیاین کمک من😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 173 پست
بهش محبت کن

به کی☹ انقدر روم تاثیر داشتن دائما تا بچمو بغل میکنم گریه ام میگیره،فک میکنم از چنگم در میارنش😭😭😭

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
نباید بذاری زیاد با اونا تنها باشه و بهشون عادت کنه  بیشتر پیش خانواده خودت بذار تا با اونا را ...

از چه نظر بده بچه ب خانواده شوهر وابسته باشه؟

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیذارن، برادرشوهر مجردم دائم تا قبل این کرونا هیییی میومد دنبالش،تازه از الان میگه کرونا رفت بچه پی ...

نه دیگه اجازه نده زیاد بیاد 

دور از این چیزا چه خبره مگه 😑😑شما بهش تا محرمی چندبار درو باز نکنی دیگه می‌فهمه نمیاد خودتم هییییچ وقت تنها نرو خونشون شبا دوساعت با همسرت برو فقط

اینا خیییلی اهل رفت و امدن، هر جای دنیام باشم میان یه هفته یه هفته میمونن😞

راه نده یکم قوی باش به درک که نراحت میشن اون بچه بچه تو هستش یه هفته یه هفته هم موندن راه نده بی محلی کن منم مادرشوهرم اینا اینجوری بودن دهنی ازشون سرویس کردم دیگه پاشونم نمیزارن تو خونه من مگه با اجازه خودم و اطلاع قبلی و کلی کادو کوفت و مرگ

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
آدم باید ببینه کدومشون فرهنگشون بالا تره

والا قلبی من هر کیو دورم میبینم خوانواده مادرشو دوست داره بعدم اونا بگن؟ چی میشه من خودم انقدر پدر شوهرم چرتو پرت به من میگه که خدا میدونه اما با این حال که منم بعضی وقتا جواب میدم منو بیشتر از ۲ تا عروس دیگه دوست داره 

به نظر من بگو انشالله که دعوا نکنه و داد نزنه و شما رو رو چشماش بزاره

نترس اونا اینجوری میگن حرص بخوری توام به خنده بهشون بگو بچه منو باباشه ب ما میکشه

اصلا عروسو حساب نمیکنن عزیزم، اینو بگم میگن بچه ماست به پسرمون میکشه، از الان جنگ داریم میگن این بچه همهههه چیش به پسرمون رفته😢😞

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
خب نوه شه ذوق داره مبادا ناراحتش کنیا اون بچه تو دامن شما بزرگ میشه نه اونا پس بیخود نگران نباش ه ...

گفتن یه ذره جون بگیره باید همش بیاد پیش ما

تازه جدیدا میگن به شوهرم زیاد بچرو نبری خونه اون یکی مامانبزرگشا! یعنی مادر من منظورشونه😢 دیگه دارم دق میکنم، کارم شده بغل کردن بچم و گریه کردن....

اصلا عروسو حساب نمیکنن عزیزم، اینو بگم میگن بچه ماست به پسرمون میکشه، از الان جنگ داریم میگن این بچه ...

خب بگن بگو بچه نزاییدم تو بزرگ کنی بشه پسر تواگر خون پسرتو تورگاش هست خون منم هست

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
از چه نظر بده بچه ب خانواده شوهر وابسته باشه؟

نه اینکه بخوان بی تربیت بارش بیارن بده خودش شرایط اونا رو توضیح داد دیگه اگه خوب بودن و با فرهنگ بودن چه اشکال داره بچه وابسته اونا هم بشه اتفاقا یه کمک به این بنده خدا هم میشه

شما خودت فامیل باباتو بیشتر دوست داری یا مامانتو؟

چون فامیل بابامو بیشتر دیدم اونا رو هم بیشتر دوست دارم، از همین میترسم😞 از الان دارن میگن به شوهرم که زیاد بچه رو نیاره سمت ما😭