2777
2789
عنوان

همه ی خانم ها میشه بیاین کمک من😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 173 پست
گفتن یه ذره جون بگیره باید همش بیاد پیش ما تازه جدیدا میگن به شوهرم زیاد بچرو نبری خونه اون یکی مام ...

خونت و دور کن ازشون اصلا محل نده ببر خونه مامانت یه هفته یه هفته بزار بمونه چکارش داری بگو تو هر چی دلت خواست بگو این بچه مه و شوهرمه و شما هییچ دلیلی نداره تو تربیت فرزندم دخالت کنی 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
گفتن یه ذره جون بگیره باید همش بیاد پیش ما تازه جدیدا میگن به شوهرم زیاد بچرو نبری خونه اون یکی مام ...

از این چرت و پرتا حالا ها میگن

نمیشه که هر دفعه بشینی گریه کنی

یه گوش در یه گوش دروازه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا قلبی من هر کیو دورم میبینم خوانواده مادرشو دوست داره بعدم اونا بگن؟ چی میشه من خودم انقدر پدر ش ...

نه من اینجوری نیستم 😑بستگی به مادر داره هر طرف بچه رو بکشه همون طرف میاد

بیخیال. گفتم منظورمو واضح دیگه نمیدونم چطور بگم

اگر درست منظورتو متوجه شده باشم،واقعا نمیدونم چطور تهیه کنم و اینکه واقعا فایده داره یا نه، چون واقعا دارم از غصه میمیرم، حتی وقتی نگاه پسرم میکنم دق میکنم😭

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
اگر درست منظورتو متوجه شده باشم،واقعا نمیدونم چطور تهیه کنم و اینکه واقعا فایده داره یا نه، چون واقع ...

تنها راهش کم کردن رفت و آمده بچس گوسفند که نیست کسی صاحب بشه اومدن ببرنش بگو اجازه نمیدم 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خب اجازه نده ببرنش عزیزم رفت و آمدتو کم کن خونتم جای دوری بگیر

زیاد عروسو حساب نمیکنن، اگرم بگم میگن تو چکارشی،بچه ماست،دیدم این رفتارشون رو اخه😖

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بگو بچه بدون اجازه پدر ومادرش جایی نمیره و تنها جایی نمیمونه

نه دیگه اجازه نده زیاد بیاد  دور از این چیزا چه خبره مگه 😑😑شما بهش تا محرمی چندبار درو باز ن ...

اخه تا قبل به دنیا امدن بچه دو روز دوروز میرفتیم خونشون شبم میموندیم الان انتظار دارن کل هفته اونجا باشیم، 

اگر در رو باز نکنم که واویلا،،،قیااامت میشه😣😣😣😫

گریه نداره که 😑😑هر چقدر به بچه محبت کنی جذب خودت میشه براش کادو بگیری یا باهاش بازی کنی بهش باج ندیا کلا مدیریت شده رفتار کن

اگر درست منظورتو متوجه شده باشم،واقعا نمیدونم چطور تهیه کنم و اینکه واقعا فایده داره یا نه، چون واقع ...

الهی عزیزم درکت میکنم تازه زایمان کردی حساسی وقتی میگن بزرگ شه همش پیش مامیاد بگومن بدعادتش نمیدم هرجارفتم باخودم نرفتم هم جایی نمیره مادرشوهره منم اونجورمیگه دخترمنم چهارماهشه ولی هفته ای یه بارهم نمیرم عصرهایکی دوساعت خودش میاد میبینتش میره ی بارجوابشونو بدی دیگه هیچی نمیتونن بگن

زیاد عروسو حساب نمیکنن، اگرم بگم میگن تو چکارشی،بچه ماست،دیدم این رفتارشون رو اخه😖

بگو مادرشم خودت چکارشی راه نده توخونه مگه مجبوری من اگر فامیلای شوهرن از این حرفا بزنن بی بهونه میگم من دلم نمیخواد شمارو ببینم راهت بی محل میکنم