2777
2789
عنوان

رنگ موی دودی

86 بازدید | 6 پست

سلام دوستان چجوری رنگ موی دودی بزارم روی موهام میشه بهم یاد بدین من یک سانت دوسانت اینا بلد نیستم چیه فقط در معازه یه تیوپ رنگ با اکسیدان میگیرم و میزارم روی مو حالا جه شماره رنگی میخاد مو هام مشکیه زمینه و با دکلره هم مشکل دارم 

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ با دکلره مشکل داری چجوری میخای دودی بزاری😐

حتما باید دکلره بشه قبلش یه ذره قاطی رنگم بزنم مشکلی ندارم ولی پایه رساندن سختمه

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  
حتما باید دکلره بشه قبلش یه ذره قاطی رنگم بزنم مشکلی ندارم ولی پایه رساندن سختمه

نمیشه قاطی رنگت بزاری ،باید موهاتو برسونی پایه ۹ب بالا،میتونی عاج فیلی بگیری بزاری بعد دودی کنی 

❣🌝خدا جونم واسه همه چی شکرت🌼💓