2777
2789
عنوان

بیوپسی فیبرو آدنوم سینه لطفا بیاین

145 بازدید | 11 پست

دوستم هفته پیش توده توسینش به علت بزرگ شدنش بیوپسی کرد جوابش که اومد دکتر گفت فیبرو آدنوم هست ولی چون سلولاش فعاله باید عمل کنم بردارم الان برداشته و منتظر جواب نمونه اش هست کسی این شرایط یا مشابهشو داشته؟خیلی نگران جوابشیم 

خوش خیمه 

چیز خاصی نیست 

منم دارم 

البته برنداشتم

دکتر گفت نیاز نیس 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سانته

۳۲

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
سنتون رو نگفتم عزیزم  ابعاد توده رو گفتم

آها اشتباه دیدم 😁😁

تقریبا  سه سانت

چند وقته داری؟ اذیتت نمی کنه شما چرا برنداشتی

چند سالی میشه 

اذیت خاصی نداره گاهی  درد داره قبل پریود 

دکتر گفت نیاز نیست الکی برم زیر تیغ  گفت فقط تحت نظر باش شیش ماه یک بار چک کن سونو بده

منم دارم  اما زیاد سونو نمیرم

جای نگرانی نداره ولی تحت نظر باشی بهتره