2777
2789
اره یه هفته میشه بو وطعم هیچی رو حس نمیکنم امروز غهمیدم که شاید علائم کرونا باشه همسرمم اینجوری شد ب ...

یا خدا این دیگه چیه چرا یوی بداد مردم نمیرسه دارن قتل عام میشن

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  امروز تست کرونام مثبت شد ولی دکار گفت خفیفه سی تی ریه هم دادم متاسفانه ریه هم درگیر شده& ...

خدا کمکت کنه عزیزم 

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
چندنفر از دست دادن حس بویایی و چشاییشونو  ی دکترم گفته بود برام سواله ک چرا اینجوری شدن بعضیا

یا خدااا😐

منم امروز مامانم آب قند درست کرد برای توی غذا یکمشو.خوردم گفتم شیرین نیست و... بعد که غذاروخوردیم غذا شیرین بود😐

علائم کروناست؟😭😭😭

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐

دوستان ریپلای زیاده نمیتونم تک تک جواب بدم یکم کوفتگی بدن دارم ببخشید

فقط بگم که علائم از ۸ اسفند فک کنم شروع شده 

روز اول سردرد عجیب با تب ۳۸ونیم و بدن درد افتضاح بخصوص قسمت پاها 

روز دوم تعریق شدید 

و از روز سوم از بین رفتن حس بویایی و چشایی که تا الان هم برنگشته

یک کاربر ترکیده 💔
دوستان ریپلای زیاده نمیتونم تک تک جواب بدم یکم کوفتگی بدندارم ببخشید فقط بگم که علائم از ۸ اسفند فک ...

الان چه داروهایی مصرف میکنید ما که همین علائم رو داریم باید چیکار کنیم کجا مراجعه کنیم یعنی میمیریم😓😓😓

[QUOTE=127813407]الان چه داروهایی مصرف میکنید ما که همین علائم رو داریم باید چیکار کنیم کجا مراجعه کنیم یعنی میمیریم ...[/QUOT

جز تب بر و شربت سرفه 

به من چیزی نداد

آهان البته اسپری دکوسالین هم داد برای باز شدن بینی

ولی تورو خدا سرخود مصرف نکنید حتما برید دکترجدی بگیرید

من چون گیلان هستم اینجا کانون کروناس بخاطر همین مبتلا شدم

یک کاربر ترکیده 💔
نه عزیزم فک نکنم اینایی که از دست دادنم مشخص نیس کروناس یانه ک

خداکنه نباشه، چون اول از همه بابام میکشه منو میگه رفتی بیرون رعایت نکردی😭 الان نه ها اون اوایل رفتم بیرون

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
[QUOTE=127813407]الان چه داروهایی مصرف میکنید ما که همین علائم رو داریم باید چیکار کنیم کجا مراجعه ک ...

انشالله زود زود خوب میشی عزیزم ،میگن ویروس گیلان و شمال با ویروس چین فرق داره ،راسته؟