2777
2789

سلاممم سلاممم ...خانوما اگه میشه بهترین فیلم و سریالایی که دیدید رو معرفی کنید با ژانرش ...که ماهمم ببینیمم

ممنونم 😇

خودمم میگم ..یکی about time ...که خیلی قشنگ بووددد سینماییه ..سریاال گات ... سریاال friends ک کمدیم هست 

عالین 

شماهم بگیددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیوع رو نگاه کن حتما راجب کروناس 

سال 2011 ساخته شده 

یعنی از کجا میدونستن 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

سری فیلمای مارول مخصوصا اونجرز

سریال witcher 

بندباز

A sesies Of Unfor Tunate Events

Gravity.2013

‏یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP

فیلم زیاد میبینم ولی اسماشونم یادم نیست.از امشب دوباره می‌خوام ماتریکس ها و بتمن ها رو ببینم.فارست گامپ قشنگیه.جعبه پرنده قشنگه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

اینقد فیلم دیدم که دیگه نمیتونم بگم بهترینش کدومه... pianist

Redemption in shawshank

Parasite

الان تو ذهنم هست ولی خوب زیاد داریم...

سریال هم تازه lost رو تموم کردم که خیلی خوب بود.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

سریال های فرار از زندان که هیجانیه 

و سریال ۱۳ دلیل برای اینکه که غمگین و عاشقانس 

سینمایی هم ترسناک ها آنابل ها و جنگیر و کینه ها 

هیجانی هم آپوکالیپتو 

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹