2777
2789
عنوان

الم شنگه ای که قرار بپا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 135 پست

کاش اون لحظه به فکرت میرسیدبه شکلی قطع کنی به بهانه مثلا صدانمیاد..یاانتن رفت یابهونه های این مدلی...البته متاسفانه من خودمم شایداگه بودم ازاسترس وترس که مادرشوهرم داره میشنوه چیزی به ذهنم نمیرسیدوعملا قفل میشدم...اماکاش میتونستی کاری بکنی..اینکه بگم اگه خودم بودم حتما بهترعمل میکردم نهایت بی انصافیه چون اینقدرتوموقعیت های مشابه این مدلی بودم که میدونستم الان بایدکاری بکنم که جلوی یه فاجعه روبگیرم امااینقدرهمه چیزسریع ویهویی پیش اومدکه نتونستم ازاین جهت میگم میتونم درکت کنم...اگه رابطه خوبی باجاریت داشته باشی قطعا میتونی بهش توضیح بدی که این اتفاق یهویی پیش اومده وازروبدجنسی وتعمدنبوده...بنطرم الان بهترین کاراینه که بشکلی بهش توضیح بدی این اتفاقو...شایدبعدابگه خوب بعدش بهم زنگ میزدی میگفتی این اتفاق افتاده...شایداینجوری لااقل بتونه امادگی پیداکنه که بدونه چکارکنه...البته به شکلی بگو که ازطرف مادرشوهرت بده نشیا که بعدشاکی نشه جرابهش فهموندی که من متوجه شدم....یااینکاروبکن که به مادرشوهرت بگو که به هیچ عنوان حرفی درمورداین موضوع نزنه بگونمیخام مشکلی بین منوایشون پیش بیادپس لطفا اگه میخای به روش بیاری نگوفلان روزخونه فلانی بودم که زنگ زدی واسم مادرموپرسیدی!! اصلا به روش نیاره که چجوری متوحه شده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اون لحظه به فکرت میرسیدبه شکلی قطع کنی به بهانه مثلا صدانمیاد..یاانتن رفت یابهونه های این مدلی.. ...

این خودش اندازه دوتا تاپیک متنه🤕

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
خب بهرصورت تا دیدی اینطوریه حتی اگه مادرشوهرت بد فکر میکرد باید مکالمه رو قطع میکردی و الکی وانمود م ...

اولین باره این اتفاق افتاده برا من اصلا هیچ فکری به ذهنم نیومد اول لحظه واقعا شرایط سختی بود  خودمم بدم می اومد منم رو بلندگو نزدم داشتم ظرف میشستم دخترم زد اونم بدون مقدمه گفت اسم مادرش چیه 

گزاشت رو کانتر  یهو جاریم گفت...

شما این وسط فقط بد شدی 

والا منم بودم باور نمیکردم

ب جاریم میگفتم والا نمیدونم قطع میکردم

ب مادرشوهرمم میگفتم لطفا این اتفاق از خونه من بیرون نره😒

بعدش ب جاریم پیام میدادم مادرشوهرخونم بود وقتیی فهمید تویی اومد گوش کرد .لطفا گمنو درگیر نکنید

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
اولین باره این اتفاق افتاده برا من اصلا هیچ فکری به ذهنم نیومد اول لحظه واقعا شرایط سختی بود  خ ...

خدا کمکش کنه بیچاره 

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل
شما این وسط فقط بد شدی  والا منم بودم باور نمیکردم ب جاریم میگفتم والا نمیدونم قطع میکردم ب ...

مادرشوهرم گفتم اگه به کسی بگی دیگ ن من ن تو مامان قسم خورد گفت نه کاری ندارم حوصله دعوا ندارم 

مادرشوهرم گفتم اگه به کسی بگی دیگ ن من ن تو مامان قسم خورد گفت نه کاری ندارم حوصله دعوا ندارم 

این ظاهرشه عزیزم😁

دعا گرفته هاااا😁

ی جنگ جهانی در راهه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

کلا ...هم رفتارمادرشوهرت اشتباه بوده...چون ایشون بشمازنگ زده وخواسته باشماحرف بزنه...اگه قراربودحرفاشومادرشوهرتم بفهمه خب بخووش زنگ میزد..نبایدازحضورش توخونه شماسواستفاده میکردویحورایی مکالمه شماروگوش میکرداصلا...بعدشم جاری شماهم کارش اشتباهه اخه مگه بادعا زندگی درست میشه...من به جشم دیدم دعا اگه خیلی هم اثربذاره تاثیرش مثه مسکن موقته...دوباره همون دردباشدت بیشتری وچه بسارعمیقتروگسترده ترسربازمیزنه!!! این چه کاریه اخه....