2777
2789
عنوان

خانوما بیایدبگید چیکارکنم

148 بازدید | 21 پست

۱۱،فروردین عروسی خواهرشوهرمه بااین وضع کرونا نه میتونم برم نه میتونم نرم بهشونم میگیم عقب بندازین گوش نمیدن چیکارکنم؟

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

ایشالا‌بهتر شده‌اوضاع‌تا‌اون‌موقع

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا..کی میره با این وضع؟؟

اتقاقا باشوهرم حرف میزدم ناراحت شد میگه من خواهرم پدرمادرنداره نمیتونم نرم عروسیش غریبه ام نیس چیکارکنم قلبم داره وایمیسته

صبر کن، یا شرایط خوب میشه ب امید خدا، یا خودشون میفهممن ک باید کنسل کنن

حرف زدیم گفتیم هم دوماد هم عروسم میگیرن میگن نه مافامیلمون قراره بمیره یا باید اونموقع بگیریم یاسال بعد

اتقاقا باشوهرم حرف میزدم ناراحت شد میگه من خواهرم پدرمادرنداره نمیتونم نرم عروسیش غریبه ام نیس چیکار ...

عزیزم اینکار اشتباهه..اینهمه میگن بیرون نرین بعد واسه یه شب همش خراب میشه..خواهرشوهرت چجوری داره تو این اوضاع بد عروسی میکنه..یجوری به شوهرت بفهمون..

عزیزم اینکار اشتباهه..اینهمه میگن بیرون نرین بعد واسه یه شب همش خراب میشه..خواهرشوهرت چجوری داره تو ...

هرجورمیگم گوش نمیده عصبانی میشه میگه هرکی میخاد بیاد هرکی نمیخاد نیاد من نمیتونم نرم عروسی خواهرم.خودم یه سال عروسی کردم کلی ارزو داشتم میخواستم باردار شم میترسم اتفاقی بیوفته