ببینید پدر نداشت براش پدری کردم . برادر نداشت براش برادری کردم بعد 7.8 ماه گذاشتو رفت بی خداحافظی بی دلیل داغون شدم عاشقش بودم بعد چند ماه که داشتم فراموشش میکردم پیام میده ناشناس منو ببخش منم گفتم دیگ واسم مهم نیست این مدت که داغونم کردی چرا نیمدی باش بحثم شد اینم اسکیرینش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بجان مادرم بخار اینکه بی خبر میرفت بیرون تا اینکه از مادرش فهمیدم با یه نفر دیگه بود ...
خب مگه به قصد دوستی باهم نبودین؟ جدی نبوده بهت تعهدی نداشته که بهت خبر بده رفتم بیرون!
بعدم اونی ک از مادرش شنیدی به احتمال زیاد گفته ی خودش بوده و واقعیت نداشته که بشنوی باکسیه و دست از سرش ورداری احتمالا زیاد اذیتش کردی یکی عین تو دوست پسرم بود حتی مدل چت کردنشم مثل خودت بود خیلی اذیتم کرد بددهنیای خودشو نمیدید و دقیقا مثل تو میگفت چوب خدا صدا نداره و الهی به بدترینا دچار شیو نمیبخشمت ونفرینم کرد کلی.. درصورتیکه قصد هیچکدوممون جدی نبود و هرکس دیگه ایم جای من بود بخاطر اخلاق گندش ولش میکرد میرفت! ولی اونم دقیقا عین تو یه طرفه به قاضی میرفت و فکر میکرد در حقش اجحاف شده برو بگرد ببین کجا چیکار کردی که عاقبتت شده این