2777
2789
عنوان

شما دخترایی که میگین پسرا بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 78 پست
بالاخره ۳ سال گذشته یا چند ماه ؟ اسکرینها با چه هختلاف زمانی هستند ؟ به نظر میاد خیلی نزدیکن که

و به لحظه ی ملکوتیه اسکل شدن نزدیک می شوند

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا منو بگیر    

بیا برو ببینم زشته عهههه😒😒😒

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
منم همینکارا روبادوسپرسابقم کردم وبعدش البته توبه کردم وسراغ کسی نرفتم.امیدوارم خدابخشیده باشه

البته اونم بعدش کلی تهدیدم کرد.وای بدترین دوران زندگیم بود

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

من خودم به شخصه تا حالا از این ورشو ندیده بودم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
بنظرم یه کاریش کردی خیلی اذیتش کردی که رفته  یا کل ماجرا رو تعریف نمیکنی از زاویه دید خود ...

بجان مادرم بخار اینکه بی خبر میرفت بیرون تا اینکه از مادرش فهمیدم با یه نفر دیگه بود     

منم بی خدافظی رفتم چون حقش بود چون حقتونه یه عمر ما دخترا ازتون خوردیم یبارم شما...

بنده خدا حالا نمیشه همه رو با یه چوب زد .نیس دور از جونه شما و خانومای این سایت ،همه دخترا خوب و وفادارن . همه جا ادم خوب و بد هست

باید حلالیت بخوای  در هر صورت تاوانشو میدی ولی کمتر تاوان دل شکستن سنگینه...

چ ربطی دازع وقتی نمیبنمش.خب توبه کردم پیش خدا.البته اونم کلی زجرم دادبعدش 

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
بالاخره ۳ سال گذشته یا چند ماه ؟ اسکرینها با چه اختلاف زمانی هستند ؟ به نظر میاد خیلی نزدیکن که

تو مدت سه سال دو بار پیامم داد بعدش تا به بهونه های مختلف میخواست خودشو نزدیک کنه ولی من خدا نخواست نزدیکم بشه و زندگیمو نابود کنه