2777
2789
عنوان

شما دخترایی که میگین پسرا بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 78 پست
دوست پسر چیه خواستگاریش رفتم خانواده ها در ارتبا بودن تا قبل نامزدی یهو پیچوند    

راضی بودن خانوادش؟ 

در هرصورت یا رضایت کامل نبوده یا اینکه یه مشکلی داشتی باید رجوع کنی به خودت و رفتارات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شماچیشدی. منم اون اقاچون مشکل پاداشت وسرطانی بودخونوادم قبول نکردن ومنم ترکش کردم خداکنه خداب ...

هیچی دیگه کلی نفرین کرد ولی با اینکه خیلی عذاب وجدان داشتم تمومش کردم بهشم گفتم اگه بددهن نبودی تمومش نمیکردم اونم مثل استارتر مقاومت میکرد میگفت من عالی ام منزه از هر خطام 

اگ بله رو نمیداد که دیوونه نبودم واسش حلقه اینا بگیرم  نمیدونم چرا محبت زیادی هم میزنه زیر دلش ...

خب اولش که همه چی بنظر ادم گل و بلبله اولش احساس بر عقل غلبه میکنه ادم نمیتونه با چشم باز همه ویژگیای طرفشو ببینه رفته رفته نمایان میشه