2777
2789
عنوان

اکبر ندهد ،خدای اکبر بدهد

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 42 پست

کرم از خوده درخته

من آدم بشم تو تنها میمونی 😂

یک کلاغ چهل کلاغ

بشکنه دستی ک نمک نداره

مارگزیده ار ریسمون سیاه سفید نمیترسه 

با ی گل بهار نمیشه

ی دست صدا نداره

دیگ ب دیگ میگه روت سیاه 

تو اگه بیل زنی اول باغچه خودتو بیل بزن 

چراغی ک ب خانه رواست ب مسجد حرام است

فعلا همینا یادم اومد😅

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم از خوده درخته من آدم بشم تو تنها میمونی 😂 یک کلاغ چهل کلاغ بشکنه دستی ک نمک نداره مارگزیده ...

مارگزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه اشتباه شد 😁

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
کرم از خوده درخته من آدم بشم تو تنها میمونی 😂 یک کلاغ چهل کلاغ بشکنه دستی ک نمک نداره مارگزیده ...

عالی من اینا رو تو مدرسه یاد گرفتم الان که یادم میاد خیلی عجیب که چرا اینارو تو درس انشا بهمون یاد دادن

I'd walk straight through the bullet😏
معنیش چیه ؟

ینی تو خونه سلیطه هس داره مارو قورت میده بیرون ک میره باغریبه وفلان خوبه عالیه مث مادرشوهرمن😐

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
ینی تو خونه سلیطه هس داره مارو قورت میده بیرون ک میره باغریبه وفلان خوبه عالیه مث مادرشوهرمن😐

😅😅😅باید حفظش کنم بگم به کسی معنیش و که نمیفهمه 🤣🤣🤣میگم بهش یعنی خوشگلی 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣وااااا؟؟؟

😂منم وقتی شنیدم تعجب کردم.از دختر عمه شوهرم شنیدم.فکر کنم وقتی بعضیا زیادی نازمیکنن و نازشون خریدار داره ولی بعضی های دیگه نازشون خریدار نداره میگن

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
😂منم وقتی شنیدم تعجب کردم.از دختر عمه شوهرم شنیدم.فکر کنم وقتی بعضیا زیادی نازمیکنن و نازشون خریدار ...

😅😅😅😅اره منظورش اونایی که مالی نیستن اما شانس دارن 

و مردم سر و دست می شکنن واسشون