2777
2789
عنوان

اکبر ندهد ،خدای اکبر بدهد

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 42 پست

اگه نمی تونی ساکت باشی، مهربان باش.

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکه نان از عمل خویش خورد منت حاتم طاعی نبرد

طایی عزیزم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اِشِک جِک باشوم اُلسون

مَرجی جِک بختیم

یعنی سَرم اندازه سر خر باشه

اما به اندازه ی یه مگس بخت و شانس داشته باشم

(یعنی بخت انقدر مهم و با ارزشه که اگه یه ذره هم داشته باشیم، سر اندازه ی خرمون مهم نیست و به چش نمیاد)

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
خر همون خر فقط پالونش عوض شده این من اولین بار از زن همسایه شنیدم که داشت با شوهرش دعوا می کرد & ...

😂😂😂😂عجب زبونی داشته طرف ایول بهش

I'd walk straight through the bullet😏