2777
2789
عنوان

توهین نکنیم

89 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من یه مدتی خواننده خاموش بودم و مطالب نی نی سایت رو میخوندم راستش چندین بار در تاپیک های مختلف دیدم ک چطوری دونفر از دو شهر و قوم مختلف به هم توهین میکنن برای مثال بعصی از دوستان شمالی مون به بقیه شهر ها و در جوابش بعضی از دوستان هم از شهرستان های دیگ حرفای واقعا نادرست و دور از انصاف میزدن مثلا میگفتن کل اقتصاد شمال به دست مسافرا میچرخه و اگه اونا نباشن مردم شمال بیکار میشن دوست عزیز شمال برای مثال مازندران فقط یه بخشش مثل رامسر رویان تنکابن بابلسر محموداباد و غیره توریستیه ولی بقیه مناطقی ک توریستی نیست خرجشونو چطور در میارن ما برنج داریم محصولات ارگانیک داریم پس اقتصادمون وابسته به مسافرا نیست شاید بخشیش باشه ولی همش نیست 

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یا بعضیا میگفتن مردای شمال کاری نیستن و خانماشون اهل غر فرن ولی نود درصدشون اینطوری نیستن خانما پا به پای شوهراشون کار میکنن تو گرمای تابستون تو شالیزارها تو سرما پا به پای همسرانشون هستن مردامون هم همیشه مشغول کار و فعالیت هستن لطفا اگه کسی دور برتون اینطور بود با همه یکیشون نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمومش کنید عزیزان مشکل بزرگتر هست... بهم روحیه بدیم کنار هم باشیم دیگه نجنگیم همه فقط و فقط همدی ...

منم همینو میگم عزیزم همدلی داشته باشیم منم مخالف توهین هستم برای همین این تاپیکو گذاشتم

بخدا تو شهر ما ميومدن چادر ميزدن بند رخت آويزون ميكردن از دوتا درخت لباس تو آب دريا ميشستن پهن ميكرد ...

حرف شما درسته اما خدایی بعضی از همشهریامونم بد توهین میکنن اینم دور از انصافه اونام میگن نیاین عزیزم همه ک بد نیستن شاید یه درصدشون بد باشن ولی نباید همه رو بد دونست ک

جدی گفتم ها، من خودم جنوبیم...خیلی با مرامن، نون بازوشونو میخورن

لطف داری گلم اتفاقا من جنوب نرفتم اما شنیدم مردمای خونگرمی داره منم از جنوب خیلی خوشم میاد ایشالا یه مسافرت میام حتما