2777
2789
عنوان

دوس داشتین یه همچین اندامی داشتین؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 63 پست
اندام من اینجوریه همه میگن خیلی لاغری چکار کنم یکم تو‌پرشم⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

خیلی ام خوبی

بقیه حسودن

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه فقط نمیدونم چرا نمیشه.اتفاقا همین قصد و داشتمممممممممممم😑😑😑

هنوز قصد پست اول داشتی دو صفحه پیش رفتیم اگه نمیداشتی  چی

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
اه کجاش خوبه هیکل ندیدی پس ( با 24 سال سن شکم خود را پشت کوسن پنهان کرده و به میهمانان لبخند میزند)

😂

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
بالاخره شد....هووووووقفففففففففف😑😑😑😕😕😕

این روژان نیست اینکه مدلینگ عکس اینونمیذاشتی یه ساعت صبرکردیم

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

این خو پاهاش معلومه فقط😐

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
من خودم همینجوریم فقط سینه هام کوچیکترن🙈

وااای اینکه عکس منه البته سینه هام یه ذره الان کوچیکترشده خخخخ عکسموازکجاسرچ کردی؟زووووودباش بگو    

لحظه هاراميگذرانديم تابه خوشبختي برسيم غافل ازاينكه خوشبختي درآن لحظه هابودكه گذرانديم.  

خوبه هیکلش. برامدگی‌های هیکلشم متعادل و زیباست. خیلی افراطی و غیرطبیعی نیست.

مدل لباسه خیلی لباس تبلیغ می‌کنه. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی