2777
2789
عنوان

دوس داشتین یه همچین اندامی داشتین؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 63 پست

کیمه یا عروسکی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دنیا جهانبخت نباشه فقط    

😂😂😂

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذاشتی برم سالاد درست کنم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

رفتی سفارش بدی؟؟  

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

ایش ایش این چیه. من ازین بهترم😎😀

شما که قنادی حتمن تپلووووووووووهستی😋😉🤣

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

من خودم همینجوریم فقط سینه هام کوچیکترن🙈

هر جا که باشی تو فکر توام💕❤💞👫حس میکنم پیشه منی💑💜💗باور قلب من اینه که ما👑💫تا آخرش مال همیم😍😍ماه قشنگ شبام🌼🌹مثل یه خوابی برام💏💏👫👫👫💏
من خودم همینجوریم فقط سینه هام کوچیکترن🙈

اینم اسفنجی بسته.تو بهتری عزیزم😁

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!